Zielenchat
Het spirituele en paranormale platform van zuivere Consulenten!

Seks is geen liefde en liefde is geen seks

In liefde de samensmelting beleven van elkaars lichaam in een seksuele uitwisseling is het mooiste wat er is. Maar seks hoeft geen ‘’must’’ te zijn. Er zijn vele mensen die geen zin hebben in de seksuele daad, en dat is ook oké.

In liefde de samensmelting beleven van elkaars lichaam in een seksuele uitwisseling is het mooiste wat er is.
Maar seks hoeft geen ‘’must’’ te zijn.
Er zijn vele mensen die geen zin hebben in de seksuele daad, en dat is ook oké.
Je bent niet abnormaal als je geen behoefte hebt aan seks laat niemand je dit wijsmaken. Uiteindelijk evolueert de mensheid en daardoor zal er ook een transformatie van de energieën plaatsvinden, en wordt er een andere manier van uitwisseling tot stand gebracht dan seksualiteit.
Het is wel belangrijk om je eigen natuur te blijven volgen hierin, als je voelt dat je geen zin hebt in seks wees dan trouw aan jezelf.

Als Seks een verslaving wordt ,negeert men de krachten van de schepping en vertaalt men deze naar de lagere driften ‘’de oerkrachten’’ .
Eigenlijk zit deze mens vol met scheppingskrachten en heeft hij een heftig verlangen om zichzelf te laten zien en niet afhankelijk te zijn van zijn verslaving ‘’het’’ seksen.
Deze mens kan meester worden over de gevoelens over zichzelf, en hij kan zichzelf vervullen en zelfliefde vinden, ‘’zonder verslaafd aan seks te zijn’’.
Zo kan deze mens tot een mooie en liefdevolle seksuele relatie met een ander komen.

Elk mens mag voor zichzelf beslissen of hij de seksuele beleving wil ervaren of niet.
Maar je hoeft jezelf zeker niet te verliezen in een ander.
Het leven vraagt ons wel dat we de seksuele krachten de ‘’oerkrachten’’ vanuit liefde laten stromen.
Als we alleen vanuit de lagere onbeheerste driften/ begeerten leven, verliezen we het spoor van het leven.

Uiteindelijk gaat het om ware liefde en de liefdesbeleving tussen twee mensen.
En of dat nu gaat om 2 mannen- 2 vrouwen- of man en vrouw, dat speelt geen enkele rol. Het gaat erom dat de seksualiteit beleeft wordt vanuit je ware zijn, en dat zowel mannelijk als vrouwelijk vertegenwoordigt is in beide.
Seksualiteit kan een beleving zijn van twee mensen die elkaar liefhebben en respecteren vanuit hun ware zelf.
En deze beleving ‘’kan’’ hemels zijn. Seksualiteit als drift en vanuit een gevoel van afhankelijkheid is slechts een ‘’leegte’’ opvullen.

Niets moet, en zeker niet tegen je zin (bijvoorbeeld om een ander te plezieren) want dan lieg je eenvoudigweg tegen jezelf, en kun je vroeg of laat een blaasontsteking of andere ziekte naar je toehalen.
Beleef de liefdesdaad oprecht en vanuit een gevoel van liefde naar jezelf en naar je partner.
Wat momenteel veelvuldig voorkomt is vriendschap plus waarbij beide vriendschapspartners ook seks hebben met elkaar.
Op deze manier seksbeleving hebben met iemand waarbij jij jezelf ook goed voelt, is ook een beleving die je hebt in samenspraak .
Vriendschap maar ook ‘’vrij’’ zijn, dus verder geen verplichtingen hebben aan elkaar. Dit schijnt de nieuwe trend te zijn en vele mensen hebben die behoefte aan seks op deze manier ingevuld.

Als je voelt dat dit is wat je echt wilt, en je hebt er verder geen verwachtingen bij dan is dit prima voor zolang het duurt.
Mocht je wel verwachtingen gaan hebben, dan kom je meestal van een koude kermis thuis.
Deze relaties zijn er niet om naar elkaar toe te groeien, en beiden hebben die afspraak zeker in het begin gemaakt met elkaar.
Geen verwachtingen hebben en geen vaste relatie.
Dit is waar zeker de mannen voor gaan.
Alles lekker losjes en verder geen gedoe, dus ook geen verantwoording.
Komen en gaan, en dat is het.
Elkaar geven wat men blijkbaar nodig heeft en dat is seks en meer niet.

Wat hierin wel onderschat wordt, is dat vrouwen toch emotioneler in dit soort relaties staan.
En dat naar gelang de tijd vordert, er toch een gewenning ontstaat en men gevoelens gaat krijgen voor de ander. Hier loeit het gevaar om de hoek dat de vrouw dus afhankelijker wordt van de aandacht van de partner, en daardoor juist wel verwachtingen creëert.
Op het moment dat de man voelt dat er verwachtingen komen laat de man het dan afweten.
En dan zit de vrouw met de gebakken peren.

Bezin voor je begint zou ik zeggen. Tenzij jij echt geen vaste relatie wilt en oké bent met deze vorm, dan is er duidelijkheid voor beide partijen, en dan duurt het zolang het leuk is.
Seks is geen liefde en liefde is geen seks.
Weet dat de behoeften die je deelt met elkaar tijdelijk kunnen zijn, en geen enkele andere functie hebben dan seks te bedrijven met iemand met wie je een aantrekkingskracht hebt op fysiek niveau.
Daardoor kom je er emotioneel bekaaid van af als je wel gevoelens krijgt voor de ander.
Verbinding is wat eigenlijk alle mensen diep van binnen willen, maar door de vele echtscheidingen en breuken in de relaties die men om zich heen ziet, is er geen durf meer om een vaste verbinding aan te gaan.

Triest maar wel een duidelijke tendens van de laatste tijd.
En misschien gaan relaties wel een andere vorm krijgen ‘’wie weet’’?, maar onderschat de diepere lagen niet die men heeft en die men toch echt wel wil delen met elkaar. Juist om samen in een verbinding te gaan ,kan men veel geestelijke lagen aanspreken en oplossen.
De mens krijgt zo de mogelijkheid om te groeien in een stuk bewustzijn wat anders niet mogelijk zou zijn. Kijk eens naar wat de ware reden is van de ‘’vriendschap plus’’ verbinding, en wees daarbij eens heel open en eerlijk naar jezelf toe.

Leven kan alleen maar veranderen als je ‘’oprecht wil kijken ’’ naar waar je voor wegloopt in jezelf.
De liefde beleven in een seksuele verbinding, waarbij je samen niet alleen de daad beleeft, maar ook de warme liefde samen ervaart is zo ‘’waardevol’’ en het kan de mens zoveel voldoening geven. Ontneem jezelf die mooie kans niet om’’ volledig samen te zijn’’ met degene die je ‘’liefhebt’’.
Het leven is voor de durvers, en liefde is durven groeien- durven delen- durven verbinden- en werken aan de relatie met elkaar, omdat liefde nog altijd een werkwoord is. Heb jezelf eerst lief door jezelf volledig te verbinden met wie jij werkelijk bent, en stap dan met volle moed in een relatie met de ander. Dan pas kun je voelen en beleven, dat ware liefde en seksualiteit, een samensmelting kan zijn van twee zielen in éénwording.

Wil je hier graag eens over praten met mij of een van de collega’s, schroom dan niet om ons te contacteren.

Hartegroet,
Lis 

Quin
Boxnummer: 000321
Quin
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Relationship Expert
Boxnummer: 000242
Relationship Expert
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Linda
Boxnummer: 000306
Linda
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Angel Mary
Boxnummer: 000220
Angel Mary
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Victoria
Boxnummer: 000361
Victoria
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Baya
Boxnummer: 000322
Baya
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Medium Layla (2)
Boxnummer: 000182
Medium Layla (2)
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Amrita
Boxnummer: 000340
Amrita
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Truthful Insights
Boxnummer: 000244
Truthful Insights
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Medium Florance
Boxnummer: 000228
Medium Florance
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Paragnost Marco
Boxnummer: 000199
Paragnost Marco
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Ben Ben
Boxnummer: 000227
Ben Ben
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Delayha Nyari
Boxnummer: 000241
Delayha Nyari
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ingrid
Boxnummer: 000277
Ingrid
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Merel
Boxnummer: 000291
Merel
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Cher
Boxnummer: 000286
Cher
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Casandra
Boxnummer: 000192
Casandra
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Medium Arlette
Boxnummer: 000161
Medium Arlette
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Paragnost en Healer Kim
Boxnummer: 000248
Paragnost en Healer Kim
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Clarisa
Boxnummer: 000193
Clarisa
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Spiritueel coach Sky
Boxnummer: 000181
Spiritueel coach Sky
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Angel
Boxnummer: 000140
Angel
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Jo An
Boxnummer: 000176
Jo An
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Medium Yvonne
Boxnummer: 000173
Medium Yvonne
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Valentino
Boxnummer: 000329
Valentino
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Mandy
Boxnummer: 000218
Mandy
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Super Psychic
Boxnummer: 000243
Super Psychic
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
 Hope
Boxnummer: 000471
Hope
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Willem
Boxnummer: 000207
Willem
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Henk Jan
Boxnummer: 000302
Henk Jan
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Lou
Boxnummer: 000247
Lou
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Bob
Boxnummer: 000238
Bob
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Angelique
Boxnummer: 000303
Angelique
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Christel
Boxnummer: 000150
Christel
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Test Box
Boxnummer: 000203
Test Box
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Medium Angie
Boxnummer: 000178
Medium Angie
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Yvonne
Boxnummer: 000292
Yvonne
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Manuela
Boxnummer: 000530
Manuela
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Natasja
Boxnummer: 000251
Natasja
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Cassandra
Boxnummer: 000172
Cassandra
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.