Wij zorgen dat je ziel straalt
Wij zorgen dat je ziel straalt
Wij zorgen dat je ziel straalt

Seks is geen liefde en liefde is geen seks

Seks is geen liefde en liefde is geen seks

In liefde de samensmelting beleven van elkaars lichaam in een seksuele uitwisseling is het mooiste wat er is. Maar seks hoeft geen ‘’must’’ te zijn. Er zijn vele mensen die geen zin hebben in de seksuele daad, en dat is ook oké.

In liefde de samensmelting beleven van elkaars lichaam in een seksuele uitwisseling is het mooiste wat er is.
Maar seks hoeft geen ‘’must’’ te zijn.
Er zijn vele mensen die geen zin hebben in de seksuele daad, en dat is ook oké.
Je bent niet abnormaal als je geen behoefte hebt aan seks laat niemand je dit wijsmaken. Uiteindelijk evolueert de mensheid en daardoor zal er ook een transformatie van de energieën plaatsvinden, en wordt er een andere manier van uitwisseling tot stand gebracht dan seksualiteit.
Het is wel belangrijk om je eigen natuur te blijven volgen hierin, als je voelt dat je geen zin hebt in seks wees dan trouw aan jezelf.

Als Seks een verslaving wordt ,negeert men de krachten van de schepping en vertaalt men deze naar de lagere driften ‘’de oerkrachten’’ .
Eigenlijk zit deze mens vol met scheppingskrachten en heeft hij een heftig verlangen om zichzelf te laten zien en niet afhankelijk te zijn van zijn verslaving ‘’het’’ seksen.
Deze mens kan meester worden over de gevoelens over zichzelf, en hij kan zichzelf vervullen en zelfliefde vinden, ‘’zonder verslaafd aan seks te zijn’’.
Zo kan deze mens tot een mooie en liefdevolle seksuele relatie met een ander komen.

Elk mens mag voor zichzelf beslissen of hij de seksuele beleving wil ervaren of niet.
Maar je hoeft jezelf zeker niet te verliezen in een ander.
Het leven vraagt ons wel dat we de seksuele krachten de ‘’oerkrachten’’ vanuit liefde laten stromen.
Als we alleen vanuit de lagere onbeheerste driften/ begeerten leven, verliezen we het spoor van het leven.

Uiteindelijk gaat het om ware liefde en de liefdesbeleving tussen twee mensen.
En of dat nu gaat om 2 mannen- 2 vrouwen- of man en vrouw, dat speelt geen enkele rol. Het gaat erom dat de seksualiteit beleeft wordt vanuit je ware zijn, en dat zowel mannelijk als vrouwelijk vertegenwoordigt is in beide.
Seksualiteit kan een beleving zijn van twee mensen die elkaar liefhebben en respecteren vanuit hun ware zelf.
En deze beleving ‘’kan’’ hemels zijn. Seksualiteit als drift en vanuit een gevoel van afhankelijkheid is slechts een ‘’leegte’’ opvullen.

Niets moet, en zeker niet tegen je zin (bijvoorbeeld om een ander te plezieren) want dan lieg je eenvoudigweg tegen jezelf, en kun je vroeg of laat een blaasontsteking of andere ziekte naar je toehalen.
Beleef de liefdesdaad oprecht en vanuit een gevoel van liefde naar jezelf en naar je partner.
Wat momenteel veelvuldig voorkomt is vriendschap plus waarbij beide vriendschapspartners ook seks hebben met elkaar.
Op deze manier seksbeleving hebben met iemand waarbij jij jezelf ook goed voelt, is ook een beleving die je hebt in samenspraak .
Vriendschap maar ook ‘’vrij’’ zijn, dus verder geen verplichtingen hebben aan elkaar. Dit schijnt de nieuwe trend te zijn en vele mensen hebben die behoefte aan seks op deze manier ingevuld.

Als je voelt dat dit is wat je echt wilt, en je hebt er verder geen verwachtingen bij dan is dit prima voor zolang het duurt.
Mocht je wel verwachtingen gaan hebben, dan kom je meestal van een koude kermis thuis.
Deze relaties zijn er niet om naar elkaar toe te groeien, en beiden hebben die afspraak zeker in het begin gemaakt met elkaar.
Geen verwachtingen hebben en geen vaste relatie.
Dit is waar zeker de mannen voor gaan.
Alles lekker losjes en verder geen gedoe, dus ook geen verantwoording.
Komen en gaan, en dat is het.
Elkaar geven wat men blijkbaar nodig heeft en dat is seks en meer niet.

Wat hierin wel onderschat wordt, is dat vrouwen toch emotioneler in dit soort relaties staan.
En dat naar gelang de tijd vordert, er toch een gewenning ontstaat en men gevoelens gaat krijgen voor de ander. Hier loeit het gevaar om de hoek dat de vrouw dus afhankelijker wordt van de aandacht van de partner, en daardoor juist wel verwachtingen creëert.
Op het moment dat de man voelt dat er verwachtingen komen laat de man het dan afweten.
En dan zit de vrouw met de gebakken peren.

Bezin voor je begint zou ik zeggen. Tenzij jij echt geen vaste relatie wilt en oké bent met deze vorm, dan is er duidelijkheid voor beide partijen, en dan duurt het zolang het leuk is.
Seks is geen liefde en liefde is geen seks.
Weet dat de behoeften die je deelt met elkaar tijdelijk kunnen zijn, en geen enkele andere functie hebben dan seks te bedrijven met iemand met wie je een aantrekkingskracht hebt op fysiek niveau.
Daardoor kom je er emotioneel bekaaid van af als je wel gevoelens krijgt voor de ander.
Verbinding is wat eigenlijk alle mensen diep van binnen willen, maar door de vele echtscheidingen en breuken in de relaties die men om zich heen ziet, is er geen durf meer om een vaste verbinding aan te gaan.

Triest maar wel een duidelijke tendens van de laatste tijd.
En misschien gaan relaties wel een andere vorm krijgen ‘’wie weet’’?, maar onderschat de diepere lagen niet die men heeft en die men toch echt wel wil delen met elkaar. Juist om samen in een verbinding te gaan ,kan men veel geestelijke lagen aanspreken en oplossen.
De mens krijgt zo de mogelijkheid om te groeien in een stuk bewustzijn wat anders niet mogelijk zou zijn. Kijk eens naar wat de ware reden is van de ‘’vriendschap plus’’ verbinding, en wees daarbij eens heel open en eerlijk naar jezelf toe.

Leven kan alleen maar veranderen als je ‘’oprecht wil kijken ’’ naar waar je voor wegloopt in jezelf.
De liefde beleven in een seksuele verbinding, waarbij je samen niet alleen de daad beleeft, maar ook de warme liefde samen ervaart is zo ‘’waardevol’’ en het kan de mens zoveel voldoening geven. Ontneem jezelf die mooie kans niet om’’ volledig samen te zijn’’ met degene die je ‘’liefhebt’’.
Het leven is voor de durvers, en liefde is durven groeien- durven delen- durven verbinden- en werken aan de relatie met elkaar, omdat liefde nog altijd een werkwoord is. Heb jezelf eerst lief door jezelf volledig te verbinden met wie jij werkelijk bent, en stap dan met volle moed in een relatie met de ander. Dan pas kun je voelen en beleven, dat ware liefde en seksualiteit, een samensmelting kan zijn van twee zielen in éénwording.

Wil je hier graag eens over praten met mij of een van de collega’s, schroom dan niet om ons te contacteren.

Hartegroet,
Lis 

Anita
Beschikbaar
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Waarzegster Marion
Beschikbaar
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Martina
Beschikbaar
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Margje
Offline
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Betty
Offline
Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   van kinds af helderwetend, narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) blokkade liefde , transformatie kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Paragnost Shanti
Offline
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Martina
Offline
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster