Nieuwetijdskinderen

Helderzienden kennen het begrip nieuwetijdskinderen als geen ander. Veelal zijn zij zelf ook nieuwetijdskinderen. Daarom ook kunnen de meesten van hen je er alles over vertellen maar ook wat het betekent om hooggevoelig te zijn. Hooggevoelig voor de indrukken en emoties van hun omgeving en al het andere dat gelijktijdig leeft. Dus ook het paranormale en het spirituele ligt in hun vermogen. Dat is nogal wat. Dat is ook niet voor iedereen goed te begrijpen. Ook de uitleg van zaken verschilt nogal eens.

Nieuwetijdskinderen

Mediums en paragnosten helpen je met mooie inzichten

Onze helderzienden zijn erop gericht om andere nieuwetijdskinderen en hun ouders de hand te reiken en hun sluier op te lichten zodat ze tot inzicht kunnen komen. Handvatten krijgen voor de omgang met het nieuwetijdskind. Begrip te krijgen voor hoe het nieuwetijdskind zich voelt en hoe zij zich voelen. Maar ook om de angsten bij het nieuwetijdskind weg te nemen of in ieder geval voor het grote deel. Want een nieuwetijdskind maakt soms nogal wat mee.

Hoe herken je een Nieuwetijdskind

Hoe herken je een nieuwetijdskind? Kenmerken van een nieuwetijdskind zijn: Het zijn kinderen die leven vanuit wijsheid en doen wijze uitspraken voor hun leeftijd. Vaak zijn deze nieuwetijdskinderen hoogbegaafd, en tonen een ontwikkelingssnelheid tussen taal en rekenvaardigheden motorische en intellectuele maar ook sociale vaardigheden. Soms zijn ze driftig wanneer ze onbegrepen worden. Ze hebben moeite met de motoriek en zijn dromerig. Ze hebben soms eczeem, allergie├źn of andere huidaandoeningen en soms ook astma, maar ook bijvoorbeeld voedselintolerantie.

Kenmerken Nieuwetijdskinderen

Regelmatig komen er bij nieuwetijdsproblemen slaap en angstproblemen voor. Bijvoorbeeld angst door dingen die wij niet kunnen zien en of begrijpen maar zij dus wel. Ze hebben een sterk rechtvaardigheidsgevoel en hebben moeite met bedrog, liegen en onechtheid. Soms zijn ze gevoelig voor sfeer en stemmingen en nemen deze over. Soms hebben ze paranormale ervaringen.
Dat is me nogal wat, en het is dan ook geen wonder dat ouders geadviseerd wordt om op een bepaalde manier om te gaan met hun kind, zodra gebleken is dat het een nieuwetijdskind is.

Hoe ga je met Nieuwetijdskinderen om

Zeer belangrijk is het om open te praten met elkaar en om het kind het gevoel te geven dat er geluisterd wordt. Praat over hetgeen er zich afspeelt in de beleving van het kind zelfs en misschien zelfs vooral wanneer het een andere beleving is dan die van jou als volwassene. Het is voor het nieuwetijdskind zeer belangrijk dat je rustig blijft en open in de communicatie. Wanneer iets voor jou als volwassene al eng is of angstig hoe denk je dan dat het voor een nieuwetijdskind is? Geef hen hulp en moedig ze aan zonder overdreven te zijn. Maak van hen partners in de opvoeding.

Nieuwetijdskinderen hebben ruimte nodig

Geef ze keuzes en maak hen deelgenoot in alles. Praat ook over alles met hen. Leg uit wat je doet en waarom je het doet. Geef hen hulp onder alle omstandigheden en voorkom kritiek. Vertel hen niet wie ze zijn en wat ze komen doen, want dat weten ze zelf al.
Het is voor een nieuwetijdskind noch een ouder van een nieuwetijdskind gemakkelijk om in deze situatie te zitten. Angst en onbegrip hebben lange tijd een rol gespeeld. Gelukkig komt er steeds meer informatie voorhanden en kunnen ouders steeds beter worden begeleid bij het opvoedingsproces van een nieuwetijdskind.

Onze helderzienden staan klaar om te helpen wanneer je een nieuwetijdskind bent maar ook wanneer je de ouder bent van een nieuwetijdskind. Zij zullen je de weg kunnen wijzen in je ervaringen maar ook verder helpen om tot begrip in de relatie en omgang met elkaar te kunnen komen. Natuurlijk kan het ook zijn dat je gewoon je verhaal wilt doen. We zijn op weg naar een Nieuwe Tijd, eigenlijk allemaal, waar liefde als een kracht eindelijk de plaats gaat krijgen, die het verdient.