Medium raadplegen

Medium raadplegen op Zielenchat. Waar de spiritueel consulenten zeer begaan zijn met de ziel van elk levend wezen. Waardoor jij op voorhand weet. Dit wordt een fijn liefdevol gesprek. Maar ook met juiste antwoorden en inzichten. Die je verder gaan helpen bij waar je nu staat in je leven.

Jouw emoties delen en verwerken met een medium

Is er sprake van een scheiding. Misschien heb je erge ruzie met je partner en weet je niet of jullie weer bij elkaar komen. Ben jij jouw ouders verloren? Heb je iemand verloren waarvoor jij nog heel veel liefde had? Is jouw hart gebroken door het verlies van iemand? Het is niet altijd makkelijk om met het verlies van een dierbare om te gaan, want verdriet zit diep. Hoe kun je hiermee omgaan? Een medium kan jou helpen bij het verwerken van verlies, want zij kunnen contact leggen met de overledene. Maar ook kijken in de toekomst. Of jij weer samen komt met je ex. Dit kan verlichting geven en rust brengen in jouw hoofd.

Medium raadplegen

Als je wilt praten met een medium over het verlies van een dierbare. Of over je ex, of een geliefde. Dan kun je terecht bij Zielenchat. Wij zijn een online mediumplatform waar je anoniem en discreet een chatgesprek of Belconsult kunt starten met onze mediums en paragnosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus je kunt altijd bij ons terecht als je behoefte hebt aan een luisterend oor. Of als je wil dat een medium tijdens een consult contact maakt met een overleden dierbare.

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Lis
Beschikbaar
Paragnost Lis
Box: 52
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.  

Medium Diana
Ingesprek
Medium Diana
Box: 50
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

contact met overledenen hebben

Waarvoor kun je nog meer terecht bij een medium

Niet alleen voor contact met overledenen kun je terecht bij een medium. Een medium kan jou ook andere boodschappen vertellen. Bijvoorbeeld boodschappen die te maken hebben met jouw ontwikkeling of de toekomst. Een helderziende weet dingen die in de toekomst zullen gaan gebeuren. Dit kunnen zij omdat zij beelden kunnen zien van over heel de wereld.

Reading over liefde met een medium

Je kan ook met een heldervoelend medium praten over de liefde. Een heldervoelend medium kan tijdens een gesprek de emoties van anderen aanvoelen door middel van energie. Wanneer jij problemen hebt in de relatie. Dan kan het verstandig zijn om met een heldervoelend medium in contact te komen. Zij helpen jou tijdens een reading door middel van een luisterend oor en advies. Ook bij moeite met vertrouwen, het niet begrijpen van elkaar of andere problemen in de liefde. Is het zo dat een heldervoelend medium jou kan helpen.

Medium raadplegen Zielenchat

Healing ontvangen door een medium

Binnen het mediumschap is het ook mogelijk dat een medium healing uitvoert. Ook dit kan te maken hebben met rouw, pijn en emoties. Een medium kan door middel van een reading helpen met het helen van verdriet en emotionele pijn.

Kaartlegging door mediums of paragnosten

Vele mediums zijn ook in staat om een kaartlegging voor jou te doen. Een kaartlegging kan met lenormand, tarot of engelen kaarten. Hierdoor krijg je meer inzicht in wie jij bent. Waar jouw problemen liggen of welke mooie dingen er allemaal nog voor je in petto zijn. Je wordt je hiervoor meer bewust en dankbaar voor door jou beleefde gebeurtenissen.

Hoe kun je een consult starten met een medium

Met onze consulenten van Zielenchat kun je op verschillende manieren in contact komen. Op alle manieren is het mogelijk om contact met overledenen te maken. Maar ook om in gesprek te gaan over familie, liefde, je relaties of werk. Alle coaches zijn bereid om jou te helpen! Je kan van iedere coach de begeleiding krijgen die jij nodig hebt. Om je verder te ontwikkelen of om de antwoorden te krijgen op de vragen die jij hebt.

Mediums voor antwoorden en inzichten

Manieren van een spiritueel consult

Er zijn verschillende manieren om een consult te starten met een medium of paragnost. Zo kun je een consult starten via de e-mail. Via de e-mail kun jij vragen stellen aan een van de consulenten. Binnen enkele dagen ontvang je dan een reactie. Wanneer jij liever via de chat in gesprek komt met een medium, helderziende of paragnost, is dat ook mogelijk. Zo kun jij diverse vragen stellen en boodschappen ontvangen. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met een van onze coaches.

Onze coaches staan de gehele dag door voor jou klaar om jou te begeleiden, boodschappen door te geven of om jouw levensvragen te beantwoorden. Start daarom nu een consult. Medium raadplegen bij Zielenchat, is een zeer goede keuze.