Wij zorgen dat je ziel straalt
Wij zorgen dat je ziel straalt
Wij zorgen dat je ziel straalt

Wat is een paragnost

Wat is een paragnost

Wat is een Paragnost. Het is een verzamelnaam voor personen die in contact staan met de bovennatuurlijke niet stoffelijke geestelijk en spirituele wereld op een paranormale wijze. Dat wil zeggen, de dingen die innerlijk waargenomen worden. Bijvoorbeeld door een beeld die plotseling verschijnt meestal op het Derde Oog. Of een antwoord dat zomaar binnenkomt als een heel zeker weten.

Het Derde Oog

Het derde oog is een oog dat in plaats van naar buiten naar binnen gericht is.  Het bevindt zich tussen de twee ogen die fysiek zichtbaar zijn en naar buiten gericht zijn. Een helderziende is iemand die het derde oog gebruikt. Paragnosten nemen waar op helderziende helderhorende, helderwetende helderruikende en of heldervoelende wijze. Paragnosten zijn soms ook mediums en kunnen dan als extra ook contact leggen met entiteiten.

Wat zijn entiteiten

Entiteiten zijn niet stoffelijke wezens, vaak overleden mensen uit alle tijden. Zij verkeren in een soort energetisch waarnemingsveld die een medium in staat is waar te nemen. Mediums stellen zich open om als een kanaal te fungeren voor de vraagsteller. Een medium is vaak een paragnost. Derhalve hoeft een paragnost niet altijd een medium te zijn. Wees je hiervan bewust wanneer je Zielenchat belt met een vraag. Wees verzekerd dat je de juiste persoon belt. Belminuten zijn duur en het is belangrijk dat je dus goed geïnformeerd bent.

Gaven die paragnosten bezitten

Paragnosten hebben meestal een of meer heldere gaven. Meestal is het een combinatie van gaven. Ook kan een paragnost een instrument als handvat gebruiken om de energie op te pikken. Of om eerder en gemakkelijker contact te maken met de gidsen, engelen en in geval van een medium, entiteiten. Niet zelden worden er kaarten, edelstenen, runen maar ook glazen bollen en of een pendel gebruikt.

Paragnosten leggen ook kaarten

Kaartenleggers kunnen door middel van het leggen van de kaarten een antwoord geven op je vraag. Het deck wordt geschud en er wordt een stop-teken gegeven. Vervolgens begint de legger te spreiden en duid hij of zij de kaarten. Er zijn vele soorten kaarten zoals de Lenormand, de Crowley de Raider waite maar ook veel soorten engelen, chakra en orakel kaartendecks. Sommige zijn zeer specifiek en ook soms toegespitst op de bron. Voor korte vragen kun je een kaartje trekken op een website voor uitgebreide vragen en persoonlijk contact kunt je bij onze consulenten terecht. Zij leggen graag en accuraat.

Wat is de betekenis van edelstenen

Edelstenen hebben een zeer specifieke werking en indien een paragnost een edelsteen gebruikt heeft dit ook een reden. Je kunt hier gerust eens naar vragen. Een paragnost die een steen gebruikt of bijvoorbeeld een glazen bol zal prima kunnen uitleggen waarom hij of zij dit als instrument kiest.

Betrouwbare antwoorden op Zielenchat

Hoe dan ook mag je er als beller op vertrouwen voor de volle honderd procent dat een antwoord komt zoals bij je past. Zoals goed is voor jou op dat moment en zoals je het dient te ontvangen. Dat wil echter niet zeggen dat een antwoord gemakkelijk zal zijn of dat je het meteen snapt. Soms wijst de tijd het uit en is er een eureka moment. Dan ineens ontvang je het bewustzijn. Aha dat is het en soms is het zo dat je even door mag vragen aan de paragnost: goh het is mij niet helemaal duidelijk. Dat is prima. Het schept duidelijkheid.

Het schept vertrouwen wanneer een beller tevreden ophangt. Daarvoor zijn wij de consulenten, paragnosten en mediums van paragnost Eddie er om je duidelijkheid en helderheid te verschaffen. Om je antwoorden en inzichten te geven en om je te helpen op je pad. Ook voor een luisterend oor. Een moment voor jezelf.

Paragnosten en lichtwerkers zien de antwoorden op jouw vragen

Paragnosten en lichtwerkers kunnen in staat zijn om met hun ontwikkelde heldere bewustzijn antwoord te geven op vragen die te maken hebben met spiritualiteit. Spiritualiteit heeft dan ook te maken met de niet stoffelijke geestelijke wereld. We zien dat hoe meer mensen zich ontwikkelen door bijvoorbeeld te leren omgaan met spiritualiteit hoe dichter zij bij de vijfde dimensie komen. Dit is de dimensie waar mensen enkel nog vanuit liefde leven en waarnemen. Wij, de paragnosten van Zielenchat nemen je graag bij de hand om je te begeleiden op dit pad. Dankzij onze eigen ervaringen kunnen wij ons prima inleven in je situatie.

Wat zijn lichtwerkers

Lichtwerkers. Lichtwerk is een woord dat zichzelf al verklaard. Werken met het licht. Licht is liefde, kennis, wijsheid en kracht. Alle consulenten van onze bellijn zijn lichtwerkers. Meestal hebben zij een gevoel van diepe verbinding met hun medemens en de natuur maar ook met de niet stoffelijke wezens vanuit de bovennatuurlijke wereld die hen ook vanaf gene zijde verder begeleiden. Hoe meer licht je ervaart hoe dichter bij de hogere dimensies je zult raken.

Het is dan raadzaam om te leren hoe je je kunt beschermen immers hoe hoger het licht hoe groter ook de kracht van het duister is dat je ziet en je wil aantrekken. Het duister is hetgeen nog niet verlicht is. Het zijn die stukken in je zelf waar de liefde nog niet woont of in onvoldoende mate. Het is dat deel in jezelf dat nog kennis nodig heeft. Zodra dat in het bewustzijn gebracht is zal het donker zijn functie verliezen. Naast

Lichtwerkers zetten zich in voor mens en dier

Lichtwerk met mensen zijn er ook lichtwerkers die zich inzetten voor dieren. Zo kan je ook Lichtwerk doen voor de natuur. Voor de wereld en de maatschappij. Wat het doen van Lichtwerk betreft zijn er vele mogelijkheden.
Reiki bijvoorbeeld is een vorm van Lichtwerk die prima geschikt is om voor de natuur te doen en voor de planeet. Wereldvrede en herstel zijn thema’s waar veel Lichtwerkers zich voor inzetten. Voor het brengen van bewustzijn op de planeet zodat mensen weer gaan leven vanuit het gevoel van eenheid en in verbinding.

Op Zielenchat vind je waarzeggers ,paragnosten, mediums, lichtwerkers

Op onze Waarzeggers bellijn werken lichtwerkers en paragnosten in allerlei soorten en maten en ieder met hun eigen kwaliteiten. Zo hebben we kaartleggers maar ook mensen die met runen werken. We hebben ervaren fotoreaders maar ook reikimasters. Paragnosten en mediums zijn er en ook coaches.

Dus heb je een vraag over je ontwikkeling en zie je zelf even niet hoe nu verder blijf dan niet in je blokkade hangen maar bel met onze consulenten. Je bent op aarde met een doel en wij hebben jouw Licht ook nodig. Daarom is het van belang dat het helder schijnt en helderder gaat schijnen. Dat maakt dat wij ons stevig willen inzetten om je te helpen. Betrouwbaar en accuraat begeleiden wij je naar je volgende stap.

Medium Arlette
Beschikbaar
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Margret
Beschikbaar
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Angie
Beschikbaar
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Martina
Beschikbaar
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Paragnost Martie
Beschikbaar
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Leontine
Ingesprek
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Waarzegster Marion
Ingesprek
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Paragnost Marco
Ingesprek
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Spiritueel Coach Clarisa
Ingesprek
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Margje
Offline
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Betty
Offline
Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   van kinds af helderwetend, narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) blokkade liefde , transformatie kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Shanti
Offline
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Martina
Offline
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster