Paragnost Marie
Beschikbaar

Paragnost Marie

Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

NL 0909 - 0144 BE 0907-37077
Paragnost Marie

Ik ben Marie krijg al van kinds af aan dingen door en heb contact met mijn gidsen Ben heldervoelend en heb een zeer sterke ontwikkelde intuïtie. Ik kan voor je pendelen, Lenormand-, Engelen en inzichtkaarten voor je leggen. Ook kan ik voor je verleden - heden en toekomstkaarten leggen.Zie beelden van uit je verleden en krijg dingen door bij ons 1ste contact bij je naam of je stem of je geboortedatum. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Ik gebruik leg kaarten Lenormand-, engelen- en inzichtkaarten. kan voor je een uitgebreide kaartlegging doen, of een kaartenlegging wat ik doorkrijg van mijn gidsen, een verleden-heden-toekomst legging.

Ik kan ook gebruikmaken van mijn pendel.

Mijn intuïtie is heel erg ontwikkeld en kan je helpen met een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Ik ben er voor jou en kan je helpen door naar je te luisterend en je een handgreep te geven samen komen we er wel uit

Ik doe ook per maand legging en ook jaarlegging voor 2024

Gastenboek Paragnost Marie
Ineke
Geeft een heel goed advies, kort en duidelijk, brengt rust.