Medium Layla (2)
Beschikbaar

Medium Layla (2)

Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

NL 0909 - 0144 BE 0907-37077
Medium Layla (2)

Relatie advies en inzicht in het gedrag van anderen ;al uw vragen kunnen beantwoord worden in een consult vol informatie en antwoorden .Mijn manier van werken is hedendaags en ik formuleer de dingen zoals ik ze lees als een objektieve boodschapper en ik  probeer zo authentisch mogelijk te blijven  in mijn waarnemingen en uitspraken want ook  uw eigen wil en uw eigen actie is nodig in het pad naar het geluk  De Tarot is namelijk de spiegel van ons onderbewuste volgens bekende psychologen zoals Carl Gustav Jung .Ik doe ook een algemene legging dan komt elk thema aan bod wat in moment een rol speelt en soms ook de dingen die je niet verwacht ,elke legging is anders zoals elk persoon uniek is.

ik ben een helderwetend en voelend medium en erkend Tarotspecialiste met  35 jaar ervaring en kennis . , De Tarotkaarten  (Rider Waite), of Runenstenen  etc  helpen mij om voor U antwoorden en informatie te krijgen uit de Akasha kronieken,het collectieve onderbewuste waar ik als medium toegang tot heb en zo  al uw vragen kan  beantwoorden of als trance medium soms ook boodschappen uit gene zijde krijg ...dit kan ik wél niet altijd garanderen ,ook uw dromen en de betekenis ervan kan ik helpen analyseren.

.Ik spreek ook Engels en Duits

I am a psychic medium and cardreader and can help you with a objective cardreading or give you any advice you need ...I will try to find answers for everything you want to know about the past,present or future

;Ich spreche auch Deutsch

I would like to help you out also in Englisch

Gastenboek Medium Layla (2)
X
Layla, je bent lief, wijs en daarnaast keigoed in je vak. Je zit er nooit naast. Dankjewel!!!

Anoniem
Geweldig medium!!

W
Lieve Layla(2) ,Graag wil ik je bedanken voor het inzichtgevende consult dat u mij gaf .Je kon zomaar vertellen wat er bij mij allemaal speelde .Ik kreeg ook hele mooie boodschappen voor de toekomst .Ik voelde me direct op mijn gemak bij u . Je bent SUPER !!! Ik laat zeker nog van me horen .Wendy.