Zielenchat
Het spirituele en paranormale platform van zuivere Consulenten!

Kunnen voorspellingen veranderen.

Soms tijdens een gesprek moeten we weleens iets vertellen wat iemand niet leuk vindt en eigenlijk dus ook niet wil horen. Dan hoor ik ze denken of we het niet fout hebben of dat het misschien kan veranderen.

Natuurlijk kunnen ook wij wel eens iets verkeerd oppikken en of het anders verwoorden. Hetgeen wat we zeggen hoeft ook niet voor nu te staan maar kan ook op een later tijdstip plaatsvinden ook al denken we dat het voor nu iets te betekenen heeft. Voor ons is het soms lastig hier duidelijkheid in te krijgen.

De ene reading is ook makkelijker dan de andere, met de ene energie is het dan gewoon makkelijker werken als de ander. En dat is niet erg alleen als je er een beetje geblokkeerd ingaat dan is het voor ons soms lastiger.
Maar ook op andere manieren kunnen voorspellingen veranderen. Je bent natuurlijk ook afhankelijk in sommige situaties welke keuzes andere maken.

Maar ook je eigen keuzes kunnen veranderen doordat je bijvoorbeeld een ander inzicht over iets krijgt, of iets anders over iets krijgt te horen waardoor je je eigen mening aanpast.
Kortom het kan met een aantal factoren te maken hebben.
Het belangrijkste wat ik vooral altijd zeg maar weet zeker dat mijn collega´s dit ook zullen doen. Ga er niet naar leven. Dus bewandel niet dwangmatig een weg omdat iemand ooit iets tegen je gezegd heeft in een voorspelling als je dit namelijk doet dan kan ik je verzekeren dat je weg anders zal zijn dan wat in een reading naar voren is gekomen. Je gaat dan andere dingen meemaken om bepaalde lessen te leren. Alles gebeurt voor een reden en toeval bestaat niet.

Leef je leven en zet je reading in een van je onbewuste kamers. Schrijf de reading op dat is nog beter, sommige mediums waaronder ikzelf schrijf het zelf op voor iemand anders, waarom doe ik dit zodat ik het ook uit mijn systeem heb. In de meeste gevallen kan ik je na een reading ook niet vertellen wat er verteld is geworden omdat ik dit gewoon heb losgelaten. Ik wil het ook niet onthouden want voor mij is het gewoon vertrouwelijk wat er besproken wordt, zoals een dokter of psycholoog dat heeft het zo gehete beroepsgeheim. Als het is opgeschreven kun je thuis na een reading het nog eens lezen en vervolgens leg je het ergens weg. Je kunt dan na een maand of 3 misschien al eens teruglezen of er al iets is uitgekomen. Ik heb het dan nu wel over echte uitgebreide readings.

In de korte readings tussen de 10 min en 60 min komt vrijwel alleen dat naar voren wat er nu toe doet. Tenminste dat is bij mij het geval en mijn ervaring hierin.
Soms zijn er dingen naar voren gekomen die je niet wilt dat gaat gebeuren, zoals een relatie breuk, een overlijden of het ziek worden van iemand. Ook dan kun je het niet voorkomen uiteindelijk zal dit toch gebeuren ook al bewandel je dwangmatig een andere weg. Sommige dingen zijn onvermijdelijk maar ook hele belangrijke lessen die we gewoon moeten leren.

Vaak zul je merken dat als je zou willen dat sommige dingen veranderen of eerder gebeuren je dit wel voor elkaar kunt krijgen maar dit kan alleen als jezelf groeit, dus daar bedoel ik mee dat je werkt aan jezelf, leert van jezelf. Innerlijk groeien, dit zullen we ons hele leven blijven doen en soms gaat het snel en soms blijf je even hangen op een bepaald punt, ook dit gebeurt omdat het even nodig is dat je niet jezelf voorbij gaat lopen met het innerlijk groeien.

Sneller groeien kun je doen door bijvoorbeeld boeken te lezen over bijvoorbeeld loslaten van angsten, of meer open gaan staan, nieuwe inzichten verkrijgen wat dan ook. Het ligt er natuurlijk ook maar net aan op welk gebied je voor jezelf wilt groeien. Je kunt dit ook doen door te mediteren, maar niet iedereen kan dit. Zelf vind ik het ook heel erg lastig. Ook kun je contact maken met je hogere zelf, zo leer je van je eigen onbewuste. Contact maken met je hogere zelf is niet moeilijk al vergt het soms wat oefening en tijd voor het echt voelbaar is. Bij je rechterhand ga je met je wijsvinger over de zijkant van je duim ongeveer op het hoekje van je nagel aan de binnenkant voel je een kuiltje daar laat je je wijsvinger in/ op rusten. Bij je linkerhand leg je je wijsvinger op de nagelriem van je duim. Laat de vingers ongeveer 3 minuten zo liggen om goed contact te hebben met je hogere zelf. Als je dit vaker hebt gedaan of misschien wel meteen de eerste keer voel je op je hoofd tintelen. Ongeveer ter hoogte van je kruin, dan weet je dat je contact hebt en voelbaar contact. Wees niet getreurd als jij niets voelt, dat komt uiteindelijk vanzelf wel.

En nogmaals ook al is het soms niet leuk wat je krijgt te horen bij een reading, onthoudt eerlijkheid duurt het langste en je kunt nu eenmaal niet altijd horen wat je graag wilt horen daar leer je uiteraard ook niets van. Leef er niet na, maar laat het gewoon gebeuren laat alles gewoon op je afkomen.

Heel veel liefde, hulp, licht en kracht.

 

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Esther
000596
  
Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 I am a psychic who is also specialised in dreams and transforming intense emotions. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Lisa
000598
 

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.