Triomfalisme

Er zijn van die woorden die voorbijkomen en je triggeren. Eén daarvan ligt al lange tijd hier op mijn bureau en elke dag zie ik dat woord.

Schijnbaar moet het iets, ik wist alleen nog niet wat. Maar ik heb geleerd dat antwoorden in het leven vanzelf komen en liet het woord daar rustig liggen, wachten totdat het moment daar was, dat ik er iets mee kon.

Toen ik het hoorde, luisterde ik naar een interview, dat ging over misbruik in de Katholieke kerk. De details zal ik je besparen, die brachten bij mij een gevoel van walging naar boven. De Katholieke kerk, waar ik jarenlang braaf elke zondag naartoe ging en als klein kind één keer per jaar moest biechten, om al mijn zonden van dat jaar bespreekbaar te maken en daarna van de pastoor, de pater een zegen kreeg en mijn zonden werden kwijtgescholden.

Oh wat was ik bang voor die biechtbeurt, moet je ook voorstellen, als klein meisje van 7 jaar, nog heel naïef, geen idee van wat ze verkeerd deed en toch daar naartoe moest. Dit roept bij velen van jullie herinneringen op, veelal negatief. Nu, op volwassen leeftijd is de kerk niet meer in mijn leven. Ik geloof nog steeds in een hogere macht, maar niet meer zoals het mij als klein kind is opgelegd.

Het triomfalisme van de Katholieke kerk werd in dat interview heel mooi uitgelegd. Ze vonden dat ze boven de wet stonden. Dat zij voor eigen rechter konden spelen en als een van de pastoren iets had gedaan wat niet door de beugel kon, noem het misbruik, dan bepaalde een hogere priester zijn straf. Die straf bestond uit een verplaatsing naar een andere kerk! Een straf! Totaal geen straf, want daar kon deze pastoor gewoon weer verder zijn gang gaan. Ze berechten dus zichzelf en stonden boven de anderen. En wij luisterden braaf.

En daar ben ik zo bang voor geweest? Daar heb ik al die jaren zo mijn best voorgedaan? Daar heb ik naar geleefd? Heb ik tijdens mijn opvoeding geleerd, goed te zijn voor mijn naasten en mij vooral nederig op te stellen? De gevolgen waren desastreus voor mij en ik weet, velen met mij. Altijd maar klaarstaan voor anderen, vragen of je nog iets kon doen en bang zijn dat het nooit goed genoeg was. Relaties die mislukten, omdat je je ook daar nederig in opstelde en je partner alles uit handen nam en maar zorgen, zorgen, zorgen voor. Ik was geleerd lief te zijn voor anderen en dat deed ik, net zolang totdat ik er bij neerviel. Letterlijk en toen gingen mijn ogen open.

Triomfalisme, de Katholieke kerk trekt nu het boetekleed aan, maar de cruciale vraag blijft. God is toch liefde? Hoe kan de kerk dan zo met mensen om zijn gegaan? Hoe is het mogelijk dat wij allen er in hebben geloofd en braaf deden conform de regels van de godsdienst die je aanhing? Mensen willen de macht, boven de liefde uitstijgen en paters zijn ook maar mensen, die de macht wilden hebben over het volk. Dit praat het niet goed, maar inmiddels weet ik wat bedoeld wordt met liefde.

Dat is lief zijn voor mijzelf, door schade en schande er achter gekomen, dat als ik lief ben voor mijzelf, anderen als vanzelf ook lief zijn voor mij. Dat als ik mijn ruimte inneem op een liefdevolle manier, door nee te zeggen, als ik die nee diep van binnen voel, ik respect krijg van anderen. Ik hoef niet nederig te zijn, ik mag gelijkwaardig zijn. Ik ben er nog steeds voor anderen, alleen niet meer ten kosten van mijzelf. Ik behoor tenslotte ook tot de anderen. Om tot dit besef te komen, doorloop je een proces, een heftig proces waarbij pijn door je ziel snijdt, omdat je het niet begrijpt. Velen van jullie worstelen ook hiermee anders zoek je geen spirituele ondersteuning. Ik zeg niet dat alles is ontstaan door wat de kerk van je vraagt. Onze ouders liepen ook met ballast rond, ballast van hun verleden, ballast uit de oorlog, de schaarste, de angst en dat krijg je ook mee. Het vormt je alles bij elkaar. Maar wat had ik graag gewild dat iemand toen eens had gezegd. Weet je wel dat jij ook belangrijk bent, dat je ook meetelt? Dan had ik mijzelf veel eerder op waarde geschat en mijn zoektocht een stuk korter geweest. Maar we wisten het niet, helaas…

Vastgeroest in overtuigingen, zoals je het kent. De triomf was groot toen ik de liefde voor mijzelf durfde te omarmen en wat een hulp heb ik hierbij gekregen. Spirituele hulp, wat een consulenten heb ik in die tijd benaderd. En elk gesprek, was even liefdevol, begripvol en al vielen de kwartjes niet direct, elk gesprek heeft bijgedragen naar eigenliefde. Deze kanjers die jou willen helpen naar eigenliefde vind je op www.zielenchat.nl Daar kun je met mediums, paragnosten praten over jou pijnlijke situaties. Die helpen jou naar eigenliefde. Eigenliefde die je is ontnomen als klein kind en je nu door middel van veel innerlijke gevechten terug aan het opeisen bent. Je hebt recht op eigenliefde. Zonder leef je niet, overleef je. Laat jouw ziel liefdevolle steun krijgen door een fijne chat op www.zielenchat.nl En nu mag ik jullie ook helpen naar eigenliefde, met mijn helderziendheid, mijn heldervoelendheid, die er altijd al was, maar ik niet wist. Met mijn gevolgde studies, omdat elke ziel liefde verdient. Ontzeg jezelf dus nooit de liefde meer, voel dat triomfantelijke gevoel bij jezelf en maak er gebruik van, echter wel op de juiste manier. Gelijk zijn, we zijn allemaal gelijk. Wat een triomf! Groet vanuit mijn ziel  zielenchat.nl
 

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Evees
Offline
Evees
Box: 03
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
 
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Mo
Offline
Medium Mo
Box: 55
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.