Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Discreet & betrouwbaar
Snel & veilig betalen

Triomfalisme

Triomfalisme

Er zijn van die woorden die voorbijkomen en je triggeren. Eén daarvan ligt al lange tijd hier op mijn bureau en elke dag zie ik dat woord.

Schijnbaar moet het iets, ik wist alleen nog niet wat. Maar ik heb geleerd dat antwoorden in het leven vanzelf komen en liet het woord daar rustig liggen, wachten totdat het moment daar was, dat ik er iets mee kon.

Toen ik het hoorde, luisterde ik naar een interview, dat ging over misbruik in de Katholieke kerk. De details zal ik je besparen, die brachten bij mij een gevoel van walging naar boven. De Katholieke kerk, waar ik jarenlang braaf elke zondag naartoe ging en als klein kind één keer per jaar moest biechten, om al mijn zonden van dat jaar bespreekbaar te maken en daarna van de pastoor, de pater een zegen kreeg en mijn zonden werden kwijtgescholden.

Oh wat was ik bang voor die biechtbeurt, moet je ook voorstellen, als klein meisje van 7 jaar, nog heel naïef, geen idee van wat ze verkeerd deed en toch daar naartoe moest. Dit roept bij velen van jullie herinneringen op, veelal negatief. Nu, op volwassen leeftijd is de kerk niet meer in mijn leven. Ik geloof nog steeds in een hogere macht, maar niet meer zoals het mij als klein kind is opgelegd.

Het triomfalisme van de Katholieke kerk werd in dat interview heel mooi uitgelegd. Ze vonden dat ze boven de wet stonden. Dat zij voor eigen rechter konden spelen en als een van de pastoren iets had gedaan wat niet door de beugel kon, noem het misbruik, dan bepaalde een hogere priester zijn straf. Die straf bestond uit een verplaatsing naar een andere kerk! Een straf! Totaal geen straf, want daar kon deze pastoor gewoon weer verder zijn gang gaan. Ze berechten dus zichzelf en stonden boven de anderen. En wij luisterden braaf.

En daar ben ik zo bang voor geweest? Daar heb ik al die jaren zo mijn best voorgedaan? Daar heb ik naar geleefd? Heb ik tijdens mijn opvoeding geleerd, goed te zijn voor mijn naasten en mij vooral nederig op te stellen? De gevolgen waren desastreus voor mij en ik weet, velen met mij. Altijd maar klaarstaan voor anderen, vragen of je nog iets kon doen en bang zijn dat het nooit goed genoeg was. Relaties die mislukten, omdat je je ook daar nederig in opstelde en je partner alles uit handen nam en maar zorgen, zorgen, zorgen voor. Ik was geleerd lief te zijn voor anderen en dat deed ik, net zolang totdat ik er bij neerviel. Letterlijk en toen gingen mijn ogen open.

Triomfalisme, de Katholieke kerk trekt nu het boetekleed aan, maar de cruciale vraag blijft. God is toch liefde? Hoe kan de kerk dan zo met mensen om zijn gegaan? Hoe is het mogelijk dat wij allen er in hebben geloofd en braaf deden conform de regels van de godsdienst die je aanhing? Mensen willen de macht, boven de liefde uitstijgen en paters zijn ook maar mensen, die de macht wilden hebben over het volk. Dit praat het niet goed, maar inmiddels weet ik wat bedoeld wordt met liefde.

Dat is lief zijn voor mijzelf, door schade en schande er achter gekomen, dat als ik lief ben voor mijzelf, anderen als vanzelf ook lief zijn voor mij. Dat als ik mijn ruimte inneem op een liefdevolle manier, door nee te zeggen, als ik die nee diep van binnen voel, ik respect krijg van anderen. Ik hoef niet nederig te zijn, ik mag gelijkwaardig zijn. Ik ben er nog steeds voor anderen, alleen niet meer ten kosten van mijzelf. Ik behoor tenslotte ook tot de anderen. Om tot dit besef te komen, doorloop je een proces, een heftig proces waarbij pijn door je ziel snijdt, omdat je het niet begrijpt. Velen van jullie worstelen ook hiermee anders zoek je geen spirituele ondersteuning. Ik zeg niet dat alles is ontstaan door wat de kerk van je vraagt. Onze ouders liepen ook met ballast rond, ballast van hun verleden, ballast uit de oorlog, de schaarste, de angst en dat krijg je ook mee. Het vormt je alles bij elkaar. Maar wat had ik graag gewild dat iemand toen eens had gezegd. Weet je wel dat jij ook belangrijk bent, dat je ook meetelt? Dan had ik mijzelf veel eerder op waarde geschat en mijn zoektocht een stuk korter geweest. Maar we wisten het niet, helaas…

Vastgeroest in overtuigingen, zoals je het kent. De triomf was groot toen ik de liefde voor mijzelf durfde te omarmen en wat een hulp heb ik hierbij gekregen. Spirituele hulp, wat een consulenten heb ik in die tijd benaderd. En elk gesprek, was even liefdevol, begripvol en al vielen de kwartjes niet direct, elk gesprek heeft bijgedragen naar eigenliefde. Deze kanjers die jou willen helpen naar eigenliefde vind je op www.zielenchat.nl Daar kun je met mediums, paragnosten praten over jou pijnlijke situaties. Die helpen jou naar eigenliefde. Eigenliefde die je is ontnomen als klein kind en je nu door middel van veel innerlijke gevechten terug aan het opeisen bent. Je hebt recht op eigenliefde. Zonder leef je niet, overleef je. Laat jouw ziel liefdevolle steun krijgen door een fijne chat op www.zielenchat.nl En nu mag ik jullie ook helpen naar eigenliefde, met mijn helderziendheid, mijn heldervoelendheid, die er altijd al was, maar ik niet wist. Met mijn gevolgde studies, omdat elke ziel liefde verdient. Ontzeg jezelf dus nooit de liefde meer, voel dat triomfantelijke gevoel bij jezelf en maak er gebruik van, echter wel op de juiste manier. Gelijk zijn, we zijn allemaal gelijk. Wat een triomf! Groet vanuit mijn ziel  zielenchat.nl
 

Medium Layla (2)
Beschikbaar
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Medium Désiree
In gesprek
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Valantino
In gesprek
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Christel
In gesprek
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Martina
In gesprek
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Medium Jeanette
In gesprek
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties, narcisme, en complexe situaties. Voor een helder, eerlijk en liefdevol gesprek.

Marya
Afwezig
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Ziva
Afwezig
Ziva
Box: 04
Ik ben hier om mijn licht op jouw donkere situatie te schijnen. Stel je vraag zo duidelijk mogelijk, zodat ik goed kan invoelen op je energie en je  daardoor goede en oprechte antwoorden kan geven.

Medium Margje
Afwezig
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Afwezig
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Afwezig
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Afwezig
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Afwezig
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Betty
Afwezig
Betty
Box: 11
 Samen helder krijgen wat er speelt en waar het heen gaat. Boodschappen, healing, energetische coaching, Nieuwe Tijd, toekomst.

Oryn
Afwezig
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Afwezig
Medium Olivia
Box: 13
   van kinds af heldervoelend & , helderwetend, narcisme(coach)  meer dan 25 jaar ervaring . tarot .div kaartleggingen , voor alle levensvragen , reik ik je tools aan en altijd eerlijk antwoord/advies !

Medium Maria
Afwezig
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Afwezig
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Afwezig
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Zielsherkenningen ~ Reiki en Kundalini ~ Narcisme ~ Dieren ~  het Watermantijdperk ~  Eigenlijk mag je elke vraag stellen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. liefs margret  

Medium Layla-Ki
Afwezig
Medium Layla-Ki
Box: 18
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl

Anita
Afwezig
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Shanti
Afwezig
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Paragnost Thea
Afwezig
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Afwezig
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Afwezig
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Afwezig
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Waarzegster Marion
Afwezig
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Afwezig
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Afwezig
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Afwezig
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Spiritueel coach Sky
Afwezig
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Lies
Afwezig
Lies
Box: 39
Ik ben heldervoelend, wetend en gespecialiseerd in transformaties, relaties en bron her-inneringen.

Martina
offline
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Afwezig
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Afwezig
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Afwezig
Medium Rosali
Box: 43
Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Afwezig
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Afwezig
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Paragnost Lis
Afwezig
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster 

Medium Clarisa
Afwezig
Medium Clarisa
Box: 53
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
Afwezig
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Martie
Afwezig
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en coaching