Zielenchat
Het spirituele en paranormale platform van zuivere Consulenten!

Spirituele was tekeningen

Wat zijn was tekeningen. Was tekeningen zijn tekeningen die boodschappen weergeven van waar jij op dit moment staat in het leven. Ze laten zien hoe je je voelt, wat er in je leven speelt en dingen wat gaan gebeuren in je leven. Ook de kleuren die je gebruikt of laat gebruiken hebben een boodschap.

Wat zijn was tekeningen.
Was tekeningen zijn tekeningen die boodschappen weergeven van waar jij op dit moment staat in het leven. Ze laten zien hoe je je voelt, wat er in je leven speelt en dingen wat gaan gebeuren in je leven. Ook de kleuren die je gebruikt of laat gebruiken hebben een boodschap. Een ander woord voor spirituele was tekeningen of wel was tekeningen is encaustic art. Encaustic betekend door warmte inbranden.

Kan iedereen ze maken.

Ja iedereen kan hem maken ook als je niet kunt tekenen of schilderen. Dat is het mooie ervan. Buiten dat je natuurlijk creatief bezig bent, is het vaak ook rustgevend. Ikzelf word ook nieuwsgierig welke boodschappen eruit gaan komen en of ze duidelijk zijn om ze te lezen. Er zitten ontelbaar veel boodschappen verborgen dat het soms dagen, weken kan duren dat je de meeste hebt gevonden.

Wat heb je nodig om ze te maken.
De benodigdheden stellen niet zo heel veel voor. Je hebt nodig gladpapier. Meestal gebruik ik hier fotopapier voor en knop deze in kleine stukken ongeveer de helft van een A5-formaat. Uiteraard kun je ook een grote maken het is wat jezelf wilt, wat je fijn en mooi vindt. Ook heb je een klein strijkijzer nodig. Ik heb een reisstrijkijzer maar je hebt ook speciale strijkijzers om deze tekeningen te maken die kun je gewoon online krijgen. Wel moet je erop letten als je een reisstrijkijzer gebruikt dat hij helemaal glad is aan de onderkant, het kan ook met een ander maar uit ervaring weet ik dat dit niet prettig werkt. En je hebt natuurlijk bijenwas nodig. Dit kun je in hobbywinkels, schilderswinkels krijgen in allerlei kleuren maar ook online. Het is makkelijker om dan Encaustic art in te toetsen op google in plaats van spirituele was tekeningen of was tekeningen. Zo kom je namelijk direct de juiste sites tegen.

Hoe maak je ze.
Allereerst zorg ik ervoor dat mijn strijkijzer goed warm is. Op tafel leg ik een placemat ter bescherming van de tafel (en ik knoei nogal graag ????). Ik leg het papier in het midden van mijn placemat en kies vervolgens de kleuren uit waar ik me op dat moment fijn bij voel maar ook die ik mooi vind. Soms zijn dat 3 kleuren en soms zijn het er 6. Ga hierbij op je gevoel af. Je pakt je strijkijzer en wrijft heel even en voorzichtig de was erop. Je kunt 1 kleur tegelijk doen maar ook een paar. Ook hierbij geld weer luister naar je gevoel. Dan strijk je de kleuren uit op je blaadje. Je kunt dit eventueel een paar keer herhalen tot je denkt zo nu is hij af. Je hoeft ook niet per se het hele blaadje te gebruiken. Het is verstandig om hem even te laten drogen en dus rustig op tafel te laten liggen.

Hoe lees je een was tekening.

Een was tekening kun je vanaf elke kant lezen. Kortom je kunt de onderkant boven zetten en hem van die kant lezen maar ook de zijkanten onder houden. Ook zie je meestal niet alles meteen sommige boodschappen komen bijvoorbeeld naar een week pas aan het licht en zichtbaar. Omdat je ze vanaf het eerste moment nog niet hoefde te lezen. Je ziet eigenlijk verschillende plaatjes dit kunnen zijn veren, mensen gezichten, dieren een tafel noem het maar op. Schrijf alles even apart op maak je hoofd helemaal leeg en luister vanaf het diepste puntje van je hart om de boodschap te laten spreken met wat je ziet. Het heeft even tijd nodig om te oefenen maar je zult merken dat je steeds meer dingen kunt lezen en begrijpt.

Welke boodschappen kun je erin lezen.

Uiteraard is dit per persoon, moment en situatie afhankelijk welke boodschappen je eruit kunt lezen. Ik zal een paar voorbeelden geven van mijn boodschappen. Ik heb een keer een tafel met lang tafelkleed in een tekening gehad dit betekende voor mij dat ik de problemen weg duwde onder een tafel zodat ik ze niet onder ogen hoefde te komen. Ik heb een keer een hond gehad (op dat moment wist ik niet wat het inhield) want ik had al een hond. Die hond heb ik weg moeten doen en inmiddels heb ik zo n hond als op de tekening. Dit is 4 jaar na het maken van de tekening. Maar uiteraard wil en kan ik jullie helpen bij het lezen van de was tekeningen. Ik wil jullie als tip ook nog geven schrijf de boodschappen die je ziet of wat je ziet achterop met de datum erbij. Zo kun je naderhand makkelijk terugkijken en ze misschien beter lezen/ begrijpen.

De betekenis van elke kleur.

Turkoois geeft aan dat je healing nodig hebt. Dit kan gevoelsmatig zijn maar ook fysiek. Jij weet natuurlijk als geen ander waar het mee te maken heeft. Weet je dat niet dan heeft het tijd nodig voor je het weet.
Grijs, grijs is een neutrale kleur en geeft vaak het evenwicht aan omdat hier zwart en wit inzit. Ook geeft het de natuur weer in bepaalde opzichten. Als je kijkt naar je eigen emotie wil dat zeggen dat je misschien wat gevoel mist. Want je voelt niet positief maar ook niet negatief.

Goud geeft de voorspoed, promotie, gezondheid, succes rijkdom de waardering, veiligheid, de humor, erkenning aan.

Zilver geeft aan dat je geheime wensen hebt, intuïtie, spiritualiteit en dromen.

Bruin
, bruin staat voor de aarde, misschien wel een vruchtbare bodem. Het kan betekenen dat je vast zit met je gevoelens, verdriet of rouw en ben je daardoor misschien vastgelopen met je emoties. Soms is het nodig je gevoelens onder ogen te komen om verder te kunnen gaan en groeien in het leven. Ook al moet je dan je veilige comfort zone verlaten.

Rood staat voor innerlijke wijsheid maar ook voor kracht. Ook geef het liefde en passie weer.

Geel de kleur van de zon, het licht de warmte wordt hier mee weergegeven ook je bewustzijn, geel laat zien dat je in evenwicht bent en dan je vol energie zit.

Groen staat voor alles wat groeit hoe donkergroen hoe negatiever het zal zijn.

Rose
geeft het lichaam weer en wil zeggen sensualiteit. Lusten en lasten maar kan juist ook kwetsbaarheid, zorgen hebben, je niet veilig voelen behoefte aan zorg weergeven.

Blauw
geeft kalmte aan rust en vrede. Het laat zien dat je nuchter staat in het leven en dat je alles met een frisse blik kunt bekijken en inschatten. Maar het kan ook een depressie weergeven hoe donkerblauw hoe negatiever je je voelt.

Perzik
/ huidskleur, net als bij rosé geeft het sensualiteit en seksualiteit weer. Luister naar je gevoel of het positief is dat het tijd is voor een relatie vol hartstocht en passie of dat je juist in een dwangmatige relatie zit waar seksualiteit een hoofdfactor is geworden.

Magenta
, magenta is een beetje paarsrood achtig. Deze kleur geeft aan dat het de hoogste tijd wordt om creatief te worden, om een cursus te volgen of toch die ene studie waar je al zolang over twijfelde. Op negatief vlak betekend het dat je misschien te veel emoties hebt en toont. Dat je overgevoelig bent en zelfs wat ongeduldig.

Lavendelblauw
, geeft aan dat je spiritueel bent het ontwaken.

Oranje
geeft aan dat je een pittig persoon bent, je weet wat je wilt en waar je wilt staan in het leven. Het kan ook zeggen dat je moeite hebt met iets af te maken en met gezag van anderen.

Paars
en of violet, wil zeggen dat je in een persoonlijke spirituele groei bent.

Zwart geeft natuurlijk de negatieviteit weer. Denk maar aan boosheid, donker, dood.

Wit geeft natuurlijk de maagdelijkheid aan, maar ook spiritualiteit en zuiverheid. Wit is ook de kleur van zuivering. Zuiver en aard jezelf!


Hoe vaak kun je ze maken.

Hoe vaak je een spirituele was tekening kunt maken is ontelbaar. Maar je zult merken dat als je er elke dag 1 zou maken dat de boodschappen nagenoeg gelijk blijven. Ik zou dan ook aanraden om er 1x per maand een te maken beter nog langer te wachten bijvoorbeeld 3 maanden, 6 maanden of een jaar. Maar soms hebben we gebeurtenissen waardoor je even er iets over wilt weten.

Kun je ze voor iemand anders maken.

Natuurlijk kun je een spirituele was tekening ook voor iemand anders maken. Je kunt in je hoofd de naam van de persoon zeggen of hem/ haar tegen over je laten zitten. Ook hiervoor geld schrijf dat wat je ziet achterop en de datum erbij. Zo is het voor degene makkelijker ook om er eens na terug te kijken.

Ik wens jullie heel veel plezier in het maken van deze prachtige schilderijen met boodschappen.

Heel veel liefde, licht en kracht.
Medium Dely
 

Relationship Expert
Boxnummer: 000242
Relationship Expert
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
 Hope
Boxnummer: 000471
Hope
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Christel
Boxnummer: 000150
Christel
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Merel
Boxnummer: 000291
Merel
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Paragnost Marco
Boxnummer: 000199
Paragnost Marco
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Bob
Boxnummer: 000238
Bob
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Lou
Boxnummer: 000247
Lou
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Angel Mary
Boxnummer: 000220
Angel Mary
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Yvonne
Boxnummer: 000292
Yvonne
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Amrita
Boxnummer: 000340
Amrita
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Baya
Boxnummer: 000322
Baya
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Quin
Boxnummer: 000321
Quin
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Victoria
Boxnummer: 000361
Victoria
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Cher
Boxnummer: 000286
Cher
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Willem
Boxnummer: 000207
Willem
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Valentino
Boxnummer: 000329
Valentino
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Medium Layla (2)
Boxnummer: 000182
Medium Layla (2)
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Medium Angie
Boxnummer: 000178
Medium Angie
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Medium Yvonne
Boxnummer: 000173
Medium Yvonne
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Ben Ben
Boxnummer: 000227
Ben Ben
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Medium Florance
Boxnummer: 000228
Medium Florance
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Cassandra
Boxnummer: 000172
Cassandra
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Linda
Boxnummer: 000306
Linda
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Jo An
Boxnummer: 000176
Jo An
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Angelique
Boxnummer: 000303
Angelique
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Henk Jan
Boxnummer: 000302
Henk Jan
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Casandra
Boxnummer: 000192
Casandra
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Natasja
Boxnummer: 000251
Natasja
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Super Psychic
Boxnummer: 000243
Super Psychic
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Clarisa
Boxnummer: 000193
Clarisa
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Ingrid
Boxnummer: 000277
Ingrid
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Manuela
Boxnummer: 000530
Manuela
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Paragnost en Healer Kim
Boxnummer: 000248
Paragnost en Healer Kim
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Truthful Insights
Boxnummer: 000244
Truthful Insights
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Spiritueel coach Sky
Boxnummer: 000181
Spiritueel coach Sky
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Angel
Boxnummer: 000140
Angel
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Test Box
Boxnummer: 000203
Test Box
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Mandy
Boxnummer: 000218
Mandy
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Medium Arlette
Boxnummer: 000161
Medium Arlette
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Delayha Nyari
Boxnummer: 000241
Delayha Nyari
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min