Spirituele was tekeningen

Wat zijn was tekeningen. Was tekeningen zijn tekeningen die boodschappen weergeven van waar jij op dit moment staat in het leven. Ze laten zien hoe je je voelt, wat er in je leven speelt en dingen wat gaan gebeuren in je leven. Ook de kleuren die je gebruikt of laat gebruiken hebben een boodschap.

Wat zijn was tekeningen.
Was tekeningen zijn tekeningen die boodschappen weergeven van waar jij op dit moment staat in het leven. Ze laten zien hoe je je voelt, wat er in je leven speelt en dingen wat gaan gebeuren in je leven. Ook de kleuren die je gebruikt of laat gebruiken hebben een boodschap. Een ander woord voor spirituele was tekeningen of wel was tekeningen is encaustic art. Encaustic betekend door warmte inbranden.

Kan iedereen ze maken.

Ja iedereen kan hem maken ook als je niet kunt tekenen of schilderen. Dat is het mooie ervan. Buiten dat je natuurlijk creatief bezig bent, is het vaak ook rustgevend. Ikzelf word ook nieuwsgierig welke boodschappen eruit gaan komen en of ze duidelijk zijn om ze te lezen. Er zitten ontelbaar veel boodschappen verborgen dat het soms dagen, weken kan duren dat je de meeste hebt gevonden.

Wat heb je nodig om ze te maken.
De benodigdheden stellen niet zo heel veel voor. Je hebt nodig gladpapier. Meestal gebruik ik hier fotopapier voor en knop deze in kleine stukken ongeveer de helft van een A5-formaat. Uiteraard kun je ook een grote maken het is wat jezelf wilt, wat je fijn en mooi vindt. Ook heb je een klein strijkijzer nodig. Ik heb een reisstrijkijzer maar je hebt ook speciale strijkijzers om deze tekeningen te maken die kun je gewoon online krijgen. Wel moet je erop letten als je een reisstrijkijzer gebruikt dat hij helemaal glad is aan de onderkant, het kan ook met een ander maar uit ervaring weet ik dat dit niet prettig werkt. En je hebt natuurlijk bijenwas nodig. Dit kun je in hobbywinkels, schilderswinkels krijgen in allerlei kleuren maar ook online. Het is makkelijker om dan Encaustic art in te toetsen op google in plaats van spirituele was tekeningen of was tekeningen. Zo kom je namelijk direct de juiste sites tegen.

Hoe maak je ze.
Allereerst zorg ik ervoor dat mijn strijkijzer goed warm is. Op tafel leg ik een placemat ter bescherming van de tafel (en ik knoei nogal graag ????). Ik leg het papier in het midden van mijn placemat en kies vervolgens de kleuren uit waar ik me op dat moment fijn bij voel maar ook die ik mooi vind. Soms zijn dat 3 kleuren en soms zijn het er 6. Ga hierbij op je gevoel af. Je pakt je strijkijzer en wrijft heel even en voorzichtig de was erop. Je kunt 1 kleur tegelijk doen maar ook een paar. Ook hierbij geld weer luister naar je gevoel. Dan strijk je de kleuren uit op je blaadje. Je kunt dit eventueel een paar keer herhalen tot je denkt zo nu is hij af. Je hoeft ook niet per se het hele blaadje te gebruiken. Het is verstandig om hem even te laten drogen en dus rustig op tafel te laten liggen.

Hoe lees je een was tekening.

Een was tekening kun je vanaf elke kant lezen. Kortom je kunt de onderkant boven zetten en hem van die kant lezen maar ook de zijkanten onder houden. Ook zie je meestal niet alles meteen sommige boodschappen komen bijvoorbeeld naar een week pas aan het licht en zichtbaar. Omdat je ze vanaf het eerste moment nog niet hoefde te lezen. Je ziet eigenlijk verschillende plaatjes dit kunnen zijn veren, mensen gezichten, dieren een tafel noem het maar op. Schrijf alles even apart op maak je hoofd helemaal leeg en luister vanaf het diepste puntje van je hart om de boodschap te laten spreken met wat je ziet. Het heeft even tijd nodig om te oefenen maar je zult merken dat je steeds meer dingen kunt lezen en begrijpt.

Welke boodschappen kun je erin lezen.

Uiteraard is dit per persoon, moment en situatie afhankelijk welke boodschappen je eruit kunt lezen. Ik zal een paar voorbeelden geven van mijn boodschappen. Ik heb een keer een tafel met lang tafelkleed in een tekening gehad dit betekende voor mij dat ik de problemen weg duwde onder een tafel zodat ik ze niet onder ogen hoefde te komen. Ik heb een keer een hond gehad (op dat moment wist ik niet wat het inhield) want ik had al een hond. Die hond heb ik weg moeten doen en inmiddels heb ik zo n hond als op de tekening. Dit is 4 jaar na het maken van de tekening. Maar uiteraard wil en kan ik jullie helpen bij het lezen van de was tekeningen. Ik wil jullie als tip ook nog geven schrijf de boodschappen die je ziet of wat je ziet achterop met de datum erbij. Zo kun je naderhand makkelijk terugkijken en ze misschien beter lezen/ begrijpen.

De betekenis van elke kleur.

Turkoois geeft aan dat je healing nodig hebt. Dit kan gevoelsmatig zijn maar ook fysiek. Jij weet natuurlijk als geen ander waar het mee te maken heeft. Weet je dat niet dan heeft het tijd nodig voor je het weet.
Grijs, grijs is een neutrale kleur en geeft vaak het evenwicht aan omdat hier zwart en wit inzit. Ook geeft het de natuur weer in bepaalde opzichten. Als je kijkt naar je eigen emotie wil dat zeggen dat je misschien wat gevoel mist. Want je voelt niet positief maar ook niet negatief.

Goud geeft de voorspoed, promotie, gezondheid, succes rijkdom de waardering, veiligheid, de humor, erkenning aan.

Zilver geeft aan dat je geheime wensen hebt, intuïtie, spiritualiteit en dromen.

Bruin
, bruin staat voor de aarde, misschien wel een vruchtbare bodem. Het kan betekenen dat je vast zit met je gevoelens, verdriet of rouw en ben je daardoor misschien vastgelopen met je emoties. Soms is het nodig je gevoelens onder ogen te komen om verder te kunnen gaan en groeien in het leven. Ook al moet je dan je veilige comfort zone verlaten.

Rood staat voor innerlijke wijsheid maar ook voor kracht. Ook geef het liefde en passie weer.

Geel de kleur van de zon, het licht de warmte wordt hier mee weergegeven ook je bewustzijn, geel laat zien dat je in evenwicht bent en dan je vol energie zit.

Groen staat voor alles wat groeit hoe donkergroen hoe negatiever het zal zijn.

Rose
geeft het lichaam weer en wil zeggen sensualiteit. Lusten en lasten maar kan juist ook kwetsbaarheid, zorgen hebben, je niet veilig voelen behoefte aan zorg weergeven.

Blauw
geeft kalmte aan rust en vrede. Het laat zien dat je nuchter staat in het leven en dat je alles met een frisse blik kunt bekijken en inschatten. Maar het kan ook een depressie weergeven hoe donkerblauw hoe negatiever je je voelt.

Perzik
/ huidskleur, net als bij rosé geeft het sensualiteit en seksualiteit weer. Luister naar je gevoel of het positief is dat het tijd is voor een relatie vol hartstocht en passie of dat je juist in een dwangmatige relatie zit waar seksualiteit een hoofdfactor is geworden.

Magenta
, magenta is een beetje paarsrood achtig. Deze kleur geeft aan dat het de hoogste tijd wordt om creatief te worden, om een cursus te volgen of toch die ene studie waar je al zolang over twijfelde. Op negatief vlak betekend het dat je misschien te veel emoties hebt en toont. Dat je overgevoelig bent en zelfs wat ongeduldig.

Lavendelblauw
, geeft aan dat je spiritueel bent het ontwaken.

Oranje
geeft aan dat je een pittig persoon bent, je weet wat je wilt en waar je wilt staan in het leven. Het kan ook zeggen dat je moeite hebt met iets af te maken en met gezag van anderen.

Paars
en of violet, wil zeggen dat je in een persoonlijke spirituele groei bent.

Zwart geeft natuurlijk de negatieviteit weer. Denk maar aan boosheid, donker, dood.

Wit geeft natuurlijk de maagdelijkheid aan, maar ook spiritualiteit en zuiverheid. Wit is ook de kleur van zuivering. Zuiver en aard jezelf!


Hoe vaak kun je ze maken.

Hoe vaak je een spirituele was tekening kunt maken is ontelbaar. Maar je zult merken dat als je er elke dag 1 zou maken dat de boodschappen nagenoeg gelijk blijven. Ik zou dan ook aanraden om er 1x per maand een te maken beter nog langer te wachten bijvoorbeeld 3 maanden, 6 maanden of een jaar. Maar soms hebben we gebeurtenissen waardoor je even er iets over wilt weten.

Kun je ze voor iemand anders maken.

Natuurlijk kun je een spirituele was tekening ook voor iemand anders maken. Je kunt in je hoofd de naam van de persoon zeggen of hem/ haar tegen over je laten zitten. Ook hiervoor geld schrijf dat wat je ziet achterop en de datum erbij. Zo is het voor degene makkelijker ook om er eens na terug te kijken.

Ik wens jullie heel veel plezier in het maken van deze prachtige schilderijen met boodschappen.

Heel veel liefde, licht en kracht.
Medium Dely
 

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Evees
Offline
Evees
Box: 03
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
 
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Mo
Offline
Medium Mo
Box: 55
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.