Zielenchat
Het spirituele en paranormale platform van zuivere Consulenten!

Overleden dierbaren los te laten!

Waarom is het belangrijk onze overleden dierbaren los te laten! Natuurlijk willen we niemand missen van onze overleden dierbare maar dat is gewoon het leven dat we soms iemand moeten laten gaan. Dit kan een overleden iemand zijn of een overleden dier. Maar waarom is het nu zo belangrijk om onze overleden dierbaren los te laten.

Waarom is het belangrijk onze overleden dierbaren los te laten! Natuurlijk willen we niemand missen van onze overleden dierbare maar dat is gewoon het leven dat we soms iemand moeten laten gaan. Dit kan een overleden iemand zijn of een overleden dier. Maar waarom is het nu zo belangrijk om onze overleden dierbaren los te laten. Dat ga ik je vertellen inclusief een eigen ervaring hiermee. Als wij onze overleden dierbare niet loslaten of dit nu bewust is of onbewust kunnen ze niet echt hun rust vinden. Wij houden hun dus eigenlijk tussen 2 werelden in wat vooral voor hun heel erg vervelend is.

We kunnen helaas onze dierbaren niet meer terug halen ook al zouden we dat willen we zullen moeten wachten tot het ook voor ons de tijd is om over te gaan. Dan worden we allemaal weer herenigd. Ondertussen mogen we zeker aan ze denken en even om hun rouwen. Maar dit is een heel groot verschil met hen hier te willen houden. Dit kun je bewust of onbewust bijvoorbeeld doen omdat jullie ruzie hadden, of omdat je er niet bij was toen degene stierf. Zo kunnen er tal van redenen zijn waardoor dit gebeurt. Buiten dat wij natuurlijk verdriet hebben willen we natuurlijk toch ook dat ze zich fijn voelen, dat ze rustig en zonder problemen over kunnen gaan. Ik heb dit zelf ook een keer onbewust gedaan. We gaan terug naar 2009, toen mijn opa stierf. Ik was 6 weken daarvoor bevallen van mijn dochter en even naar huis gegaan om te rusten en zodat zij rustig in haar bedje kon slapen. Eenmaal thuis ging rond 16:00 de telefoon, het was mijn vader die me vertelde dat hij was overledenen. Ik had zoveel spijt dat ik niet toch was gebleven, ik gaf mezelf de schuld van waarom ben je ook naar huis gegaan. ( niemand nam het me kwalijk hoor) maar toch gevoelsmatig kan dat lastig zijn. Een week na zijn begrafenis. Werd ik s’nachts wakker. Er stond een jongeman in de deuropening van de slaapkamer. Ik weet nog goed wat hij aanhad. In eerste instantie dacht ik dat er ingebroken was want ik herkende de jongeman niet hij zal tussen de 25 en 30 jaar oud zijn geweest. Tot na enkele seconden misschien wel langer maar dat weet ik niet. Hij langzaam weg vaagde. Op dat moment wist ik dat het om een geestenverschijning ging maar er was nog steeds de vraag wie dan? Ik heb toen gevraagd of hij in mijn droom kon komen om me te vertellen wat hij wilde zeggen en of vragen. Eenmaal weer in slaap gevallen kwam hij inderdaad in mijn droom. Het was mijn opa hij lag in mijn droom gewoon in het ziekenhuisbed, mijn oma aan zijn zijde en aan de andere kant een oudere vrouw in een schommelstoel. Ik denk dat dat zijn moeder is geweest die over hem waakte. Hij vertelde me dat ik hem lost moest laten. Toen ik wakker werd herinnerde ik deze mooie maar ook zeer aparte droom. Ik heb dit vervolgens ook zo tegen mezelf gezegd die ochtend en denk dat dat voldoende was zodat hij kon overgaan. Een 3tal dagen later had ik toch alle moed bij elkaar verzameld om aan mijn moeder te vragen wat mijn opa aan had in de kist. ( ik wist dit niet want ben niet naar zijn laatste rust moment geweest). Uiteraard schrok mijn moeder en weet nog goed dat ze zei hoe weet jij dat. Dus ik heb haar het verhaal verteld. Ze vond het heel erg mooi dat ik hem nog had gezien. Mijn oma wist het na een paar weken ook omdat ze zich afvroeg waar hij nu was.

Vanaf het eerste moment dat ik hem heb gezien kwam hij vaker langs op visite. Hij is de beschermengel van mijn dochter. Maar nu is het omdat hij graag wil komen kijken hoe het gaat hij werd niet meer als het ware dwangmatig door mij hier gehouden door mijn schuldgevoelens. Veel van jullie zullen geen overleden mensen zien, ook geen schimmen of iets in je ooghoeken. Maar weet dat ze er wel zijn.

Ze kunnen ons ook horen en volgens ons, ons hele verdere leven hier op aarde. Ze zullen het niet altijd met ons eens zijn maar ze steunen ons wel. Voor sommige voelbaar / merkbaar voor sommige niet. Jullie hoeven ook niet bang te zijn dat ze in 1 keer voor jullie verschijnen. Ik had al eens eerder schimmen gezien en vaak bereiden ze ons ook voor of we er wel aan toe zijn ze te zien. Dierbaren zullen dit nooit doen als ze het niet zeker weten. Mijn opa is wel op de dag van vandaag de enige geweest die ik zolang heb gezien. De andere die komen dat is veel korter betreft mijn gevoel dan. Dit was voor mij ook de meest waarde volle en mooiste verschijning ooit.

Heel veel liefde, hulp, licht en kracht. 
 

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Esther
000596
  
Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 I am a psychic who is also specialised in dreams and transforming intense emotions. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Lisa
000598
 

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.