HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Lijdend voorwerp

Lijdend voorwerp. Als mens leiden en lijden we. De ene keer staan we als een leider van ons eigen leven. Het andere moment kan het leven ineens

een lijdensweg zijn. Dit hoort bij het leven, echter we kunnen ook ons eigen leven sturen, zodanig dat het leven meer een leiden wordt, dan een lijden. Hiervoor moet je wel zelf iets in je mars hebben. Om iets te noemen, zelfvertrouwen. Als jij een leven wilt leiden, dan heb je daar een gezond portie zelfvertrouwen bij nodig, anders laat je je leven leiden door anderen en wordt het leven meer van het lijden.

De titel van dit blog luidt “Lijdend voorwerp”, velen van jullie zoeken hulp in het spirituele en dat is niet gek, vroeger wel, dan durfde je daar niet over te praten. Tegenwoordig is het heel normaal om eens te bellen of te chatten met een medium, paragnost, healer, astroloog op een spirituele hulplijn. En we doen het vaker als ons leven een aaneenschakeling wordt van lijden. Ik zeg dan wel eens, de hogere macht is weer bezig. Die heeft ingegrepen en wil je iets duidelijk maken.

Wat wij hier als aardse mensen zien, is totaal anders dan dat ze boven zien en ervaren. Bij ons is alles aan tijd gebonden en hebben wij als mens niet de boodschap begrepen van het leven hier. Het is de bedoeling dat we hier een fijn leven leiden en het lijden zoveel mogelijk buiten de deur houden.

Als jouw leven veel uit lijden bestaat, door verlies, door tegenslag, ga er dan eens anders naar kijken. Zou het niet zo kunnen zijn dat het universum van jou een lijdend voorwerp heeft gemaakt, zodat je besluit je leven anders in te gaan richten, dat je inziet dat je je tot op heden door alles en iedereen hebt laten leiden, behalve door jezelf, met gevolg lijden?

Ik kan mij voorstellen dat je wellicht nu even het spoor bijster bent en bij jezelf denkt, dat kan jij allemaal wel zo makkelijk neerzetten, maar ik zoek het lijden toch niet op! Dat overkomt mij. Inderdaad, er zijn dingen die ons overkomen, zoals het overlijden van een partner, een ziekte, maar verder, kun jij alles zelf in de hand hebben en ben jij zelf vaak de veroorzaker voor het lijden. Want...

Als jij jezelf niet belangrijk vindt, als jij jezelf liefde ontzegt, als jij kiest voor een relatie met iemand die zelf niet gelukkig is, dan kies jij voor lijden. Als je een baan hebt die jou geen voldoening heeft, maar je blijft zitten, omdat je bang bent anders zonder geld te komen te zitten, kies je voor lijden.

Dan blijf je het lijdend voorwerp. En lijdende voorwerpen laten zich vaak lijden door anderen. Die hebben geen idee dat ze zelf ook een mening hebben en daar naar zouden kunnen leven. Zodra je gaat leven zoals het voor jou goed voelt en al bewandel je dan een pad zonder veel mensen om je heen, je doet in ieder geval jezelf niet meer te kort. Je verandert van een lijdend voorwerp in een leiden voorwerp.

Diegenen die veel lijden zoeken hulp en gelukkig maar. Dat ze hulp zoeken, heeft een reden. Ze willen namelijk weten wanneer het lijden stopt. Ze willen weten wat hun toekomst brengt. Ze denken namelijk zo van het lijden verlost te worden. Niets is minder waar, want zolang jij jouw ziel onvoldoende liefde geeft, blijft het lijden. Gelukkig bestaan er spirituele hulplijnen waarvan www.zielenchat.nl er een van is. Hier weten ze precies hoe ze jou uit je lijden kunnen verlossen en geven ze je antwoorden en inzichten om een leven te gaan leiden waarbij jij de kapitein van het schip bent. Jouw ziel is dat waard. Jouw ziel is een consult en goed chat gesprek waard met een professionele paragnost, medium healer of coach.

Deze vind je op www.zielenchat.nl 
 

Datum: 27-11-'18

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten