Kunnen voorspellingen veranderen.

Soms tijdens een gesprek moeten we weleens iets vertellen wat iemand niet leuk vindt en eigenlijk dus ook niet wil horen. Dan hoor ik ze denken of we het niet fout hebben of dat het misschien kan veranderen.

Natuurlijk kunnen ook wij wel eens iets verkeerd oppikken en of het anders verwoorden. Hetgeen wat we zeggen hoeft ook niet voor nu te staan maar kan ook op een later tijdstip plaatsvinden ook al denken we dat het voor nu iets te betekenen heeft. Voor ons is het soms lastig hier duidelijkheid in te krijgen.

De ene reading is ook makkelijker dan de andere, met de ene energie is het dan gewoon makkelijker werken als de ander. En dat is niet erg alleen als je er een beetje geblokkeerd ingaat dan is het voor ons soms lastiger.
Maar ook op andere manieren kunnen voorspellingen veranderen. Je bent natuurlijk ook afhankelijk in sommige situaties welke keuzes andere maken.

Maar ook je eigen keuzes kunnen veranderen doordat je bijvoorbeeld een ander inzicht over iets krijgt, of iets anders over iets krijgt te horen waardoor je je eigen mening aanpast.
Kortom het kan met een aantal factoren te maken hebben.
Het belangrijkste wat ik vooral altijd zeg maar weet zeker dat mijn collega´s dit ook zullen doen. Ga er niet naar leven. Dus bewandel niet dwangmatig een weg omdat iemand ooit iets tegen je gezegd heeft in een voorspelling als je dit namelijk doet dan kan ik je verzekeren dat je weg anders zal zijn dan wat in een reading naar voren is gekomen. Je gaat dan andere dingen meemaken om bepaalde lessen te leren. Alles gebeurt voor een reden en toeval bestaat niet.

Leef je leven en zet je reading in een van je onbewuste kamers. Schrijf de reading op dat is nog beter, sommige mediums waaronder ikzelf schrijf het zelf op voor iemand anders, waarom doe ik dit zodat ik het ook uit mijn systeem heb. In de meeste gevallen kan ik je na een reading ook niet vertellen wat er verteld is geworden omdat ik dit gewoon heb losgelaten. Ik wil het ook niet onthouden want voor mij is het gewoon vertrouwelijk wat er besproken wordt, zoals een dokter of psycholoog dat heeft het zo gehete beroepsgeheim. Als het is opgeschreven kun je thuis na een reading het nog eens lezen en vervolgens leg je het ergens weg. Je kunt dan na een maand of 3 misschien al eens teruglezen of er al iets is uitgekomen. Ik heb het dan nu wel over echte uitgebreide readings.

In de korte readings tussen de 10 min en 60 min komt vrijwel alleen dat naar voren wat er nu toe doet. Tenminste dat is bij mij het geval en mijn ervaring hierin.
Soms zijn er dingen naar voren gekomen die je niet wilt dat gaat gebeuren, zoals een relatie breuk, een overlijden of het ziek worden van iemand. Ook dan kun je het niet voorkomen uiteindelijk zal dit toch gebeuren ook al bewandel je dwangmatig een andere weg. Sommige dingen zijn onvermijdelijk maar ook hele belangrijke lessen die we gewoon moeten leren.

Vaak zul je merken dat als je zou willen dat sommige dingen veranderen of eerder gebeuren je dit wel voor elkaar kunt krijgen maar dit kan alleen als jezelf groeit, dus daar bedoel ik mee dat je werkt aan jezelf, leert van jezelf. Innerlijk groeien, dit zullen we ons hele leven blijven doen en soms gaat het snel en soms blijf je even hangen op een bepaald punt, ook dit gebeurt omdat het even nodig is dat je niet jezelf voorbij gaat lopen met het innerlijk groeien.

Sneller groeien kun je doen door bijvoorbeeld boeken te lezen over bijvoorbeeld loslaten van angsten, of meer open gaan staan, nieuwe inzichten verkrijgen wat dan ook. Het ligt er natuurlijk ook maar net aan op welk gebied je voor jezelf wilt groeien. Je kunt dit ook doen door te mediteren, maar niet iedereen kan dit. Zelf vind ik het ook heel erg lastig. Ook kun je contact maken met je hogere zelf, zo leer je van je eigen onbewuste. Contact maken met je hogere zelf is niet moeilijk al vergt het soms wat oefening en tijd voor het echt voelbaar is. Bij je rechterhand ga je met je wijsvinger over de zijkant van je duim ongeveer op het hoekje van je nagel aan de binnenkant voel je een kuiltje daar laat je je wijsvinger in/ op rusten. Bij je linkerhand leg je je wijsvinger op de nagelriem van je duim. Laat de vingers ongeveer 3 minuten zo liggen om goed contact te hebben met je hogere zelf. Als je dit vaker hebt gedaan of misschien wel meteen de eerste keer voel je op je hoofd tintelen. Ongeveer ter hoogte van je kruin, dan weet je dat je contact hebt en voelbaar contact. Wees niet getreurd als jij niets voelt, dat komt uiteindelijk vanzelf wel.

En nogmaals ook al is het soms niet leuk wat je krijgt te horen bij een reading, onthoudt eerlijkheid duurt het langste en je kunt nu eenmaal niet altijd horen wat je graag wilt horen daar leer je uiteraard ook niets van. Leef er niet na, maar laat het gewoon gebeuren laat alles gewoon op je afkomen.

Heel veel liefde, hulp, licht en kracht.