Zielenchat
Het spirituele en paranormale platform van zuivere Consulenten!

Kundalini Reiki wat is dat?

Kundalini betekend opgerold en Reiki betekent energiestroom. Iedereen heeft Kundalini energie in zich. Deze energie is zo’n 3,5 keer opgerold

in je wortelchakra of wel je basischakra. De kunst is om de energie te laten stromen en werken op het moment dat jij dat wilt.

Wat is het verschil tussen Reiki en Kundalini Reiki?
In de meeste gevallen gebruiken de healers Kundalini Reiki als extra hulpmiddel op de gewone Reiki. Reiki is een energiestroom die door je lichaam gaat. De Kundalini Reiki stuurt de energie voornamelijk via je ruggengraad naar en door je Chakra’s, de uitleg over chakra’s kun je ook lezen in 1 van de blogs op www.zielenchat.nl hier heb ik uitgebreid omschreven welke chakra voor wat is. De duidelijkste verschillen tussen de 2 Reiki vormen is dat bij Kundalini Reiki geen hand posities of symbolen worden gebruikt. Puur je handen tegen elkaar of de handen op de plaats waar de energie zijn werk moet doen.

Hoeveel graden zijn er in de Kundalini Reiki
In de Kundalini Reiki zijn net als de gewone Reiki 3 stappen.
Kundalini Reiki 1, Kundalini Reiki 2 en Kundalini Reiki 3.

Bij Kundalini Reiki 1 worden al je blokkades in de chakra’s verwijderd, behalve in de basischakra. Simpelweg wordt het hoofdenergiekanaal tussen de basis en de kruinchakra schoongemaakt en voorbereid op het zogeheten ontwaken van de Kundalini energie. In de Kundalini Reiki 1 inwijding leer je hoe je jezelf moet behandelen, iemand anders moet behandelen, een afstandsbehandeling kunt en moet doen, een kamer en huis kunt reinigen, hoe je keramische banden moet behandelen en hoe je situaties kunt behandelen met de Kundalini Reiki energie.

Bij Kundalini Reiki 2 worden je Reiki kanalen verder geopend. Het Vuur van de Kundalini wordt aangestoken zodat de hoofdenergiebaan stapje voor stapje wordt geopend. De energie zal de zonnevlecht bereiken voor de voorbereiding op de laatste in wijding van de Kundalini Reiki 3. Je leert er ook om te mediteren met de Kundalini Reiki energie.

Bij Kundalini Reiki 3 mag je een paar extra inwijdingen ontvangen tevens als je volledig ingewijd bent in Kundalini Reiki 3 mag je jezelf Reiki master noemen en ook mensen in wijden in deze mooie helende energie. Ook krijg je de handvaten toegereikt om jezelf te healen te behandelen. Je leert hoe je de balans terug kunt krijgen. Je krijgt ook 6 inwijdingen toegereikt die je bij jezelf kunt doen (voor mij is dit ook een echte aanrader want het heeft mij ontzettend geholpen) En je leert natuurlijk hoe je andere kunt en mag inwijden.

Hoe werkt Kundalini Reiki en wat voel je?
Kundalini Reiki is een energie die door je lichaam gaat stromen. En via je voeten weer in de aarde terecht komt. Niet iedereen voelt hetzelfde maar ik zal vertellen wat ik voel en ervaar. Bij elke behandeling die ik doe of het nu op afstand is of persoonlijk beginnen mijn handen en voeten te tintelen. Bij sommige mensen en of dieren worden mijn handen en voeten heel warm. Het kan ook zo zijn dat de plaats waar ik behandel alleen warm word of tintelt. Sommige mensen die een behandeling krijgen voelen niets. Maar in de meeste gevallen voelen ook zij een tinteling in hun lichaam of een warmte. Gemiddeld duurt een behandeling voor mij 3 tot 5 minuten. Zodra dat het tintelen minder wordt of helemaal stopt weet ik dat voor mij de behandeling erop zit. Bij de persoon, dier, situatie, ruimte of band gaat de behandeling zonder dat ze het weten nog een aantal uur door. Het enige wat voor de behandelaar en degene die de behandeling krijgt van belang is dat hun voeten op de grond staan. Het liefst zonder sokken en schoenen aan dat ze meteen verbonden zijn met de aarde. Ook is het van groot belang dat de behandelaar min 2 liter water drinkt na een behandeling. Doordat je een behandeling geeft komen de slechte stoffen en energieën toch in jouw lichaam terecht. Om het uit je lichaam te krijgen moet je je lichaam goed reinigen met water en plas je het gewoon uit.

Ik hoop dat ik jullie iets heb kunnen leren over Kundalini Reiki. Willen jullie een behandeling op afstand dat is geen enkel probleem je kunt me mailen of een chat consult krijgen via www.zielenchat.nl je kunt het zo gek niet bedenken en mijn collega’s en ik kunnen je behandelen. Tot snel.

Heel veel liefde, licht en kracht.

 

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Esther
000596
  
Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 I am a psychic who is also specialised in dreams and transforming intense emotions. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Lisa
000598
 

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.