HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Houd je bij de feiten

Ooit eens een dag bijgewoond waarin we werden getraind ons bij de feiten te houden. Wat heb ik een hoop geleerd deze dag.

Zo ongelooflijk lekker om niet meer in te vullen. Invullen van wat een ander wel niet zou kunnen denken, of doen. Of het op mijzelf te betrekken en er onzeker van te worden. Nee ik zie iets, ik constateer iets en dat zijn de feiten, meer niet. Dit geeft je als mens zoveel rust. En als de ander echt ergens mee zit, dan zeg ik tegenwoordig, die heeft een mond, die is volwassen en kan ook naar mij toe komen als er iets aan de hand is. Zolang ik niets hoor, ga ik er vanuit dat het goed is zoals het is.

Je bij de feiten houden, vinden we lastig. Logisch, ons gevoel speelt een grote rol in ons leven, echter we maken niet op de juiste manier gebruik van ons gevoel. Als we puur en alleen naar ons gevoel zouden luisteren, zonder inmenging van ons hoofd, en daar gaat het dus mis, zouden we onszelf heel anders voelen.

Hoogsensitiviteit, kun je mee geboren worden en in de huidige maatschappij je aardig voor de voeten lopen. Je voelt immers heel veel aan en dat kan je eigen energie erg ondermijnen. Je kunt er ook gebruik van maken, dat ben je iemand die heel veel aanvoelt en het juiste er mee doet. Dan heb je naast hoogsensitiviteit, je gevoel nodig op de juiste manier.

Door je bij de feiten te houden, heb je ook minder last van hoogsensitiviteit. Je vult niet meer in. Je ziet iemand iets doen, of juist niet doen en je gaat niet met je eigen gedachten aan de haal door in allerlei emoties te schieten. Je blijft dus emotioneel in balans. Mensen die hoogsensitief zijn, voelen veel aan, alleen ze voelen vaak met hun hoofd. Hun emoties hebben ze niet in balans en dit uit zich in emotionele instabiliteit.

Je bij de feiten houden, heeft dus heel veel pluspunten en dit kun je jezelf aanleren, met hulp van een medium, paragnost, healer, astroloog, coach of counselor en deze vind je op www.zielenchat.nl

Op deze website kun je door middel van een chat, je toekomst laten voorspellen. Maar je kunt er ook terecht voor het leren je emoties in balans te krijgen. Vaak chat je met een spirituele hulplijn, omdat je in een situatie terecht bent gekomen, waar je zelf even niet meer van weet wat er komen gaat, want alles is ineens zo onzeker geworden en staat zo op lossen schroeven, dat je je heil zoekt in het spirituele. En gelukkig doen velen dit al. Het getuigt juist van lef, van kracht om hulp te zoeken bij emotionele disbalans. Je ziel is geraakt en je ziel wilt van de onzekerheid en de bijbehorende pijn af. Wat is er dan niet fijner dat je hulp kunt krijgen in de vorm van een chat met een van de consulenten op www.zielenchat.nl Daar begrijpen ze jou als geen ander en staan ze voor je klaar jouw emoties weer in rust en balans te krijgen. Ze leren je daardoor ook je bij de feiten te houden.

Een voorbeeld. Je partner is zonder opgave van reden erg terug getrokken. Je ziet en ervaart dat en het geeft je pijn, angst met gevolg onzekerheid. Want wat zou er aan de hand zijn? Het kost je hoofdbrekens. Chat dan met een consulent op www.zielenchat.nl zij geven de feiten aan. Feit is dat je partner helemaal niet de intentie heeft je te willen verlaten. Ze kunnen ook zien dat je partner je trouw is ja of nee. Ze stellen jou dus weer op je gemak. Want mediums, paragnosten zien meer dan jij. En dat meer zijn de feiten die zij zien. Zo leer jij je ook bij de feiten te houden door regelmatig te chatten met een consulent op www.zielenchat.nl Zo bewaak jij de rust en je emotionele balans en zul je zien dat dat weer zijn effect heeft op je partner, die voelt jouw rust en kom je er achter dat er helemaal niets aan de hand was, dat het je eigen invulling was die je liet meeslepen.

Je bij de feiten houden werkt echt heel fijn. Wil je er hulp bij? Chat dan eens met een consulent op www.zielenchat.nl 
 

Datum: 30-11-'18

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten