HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

A) Al bent u misschien een beetje huiverig voor het paranormale of het niet weten wat u te wachten staat? Stap over die drempel en laat u verrassen door één van onze top Mediums!

B) Op onze Zielenchat kunt u in contact komen met zuivere en gescreende Mediums.

C) De minuten/klok gaat pas lopen als de klant echt contact heeft met een Medium.

D) Let op: Als er minuten verloren gaan door een internet storing etc zijn wij (Lijnhouder) daar niet verantwoordelijk voor! Mocht uw eigen internetverbinding wegvallen, herstel dan de verbinding in uw systeem en druk daarna in de chat op F5 om de pagina te verversen en dan pas de chatverbinding weer tot stand te brengen.

E) Als de klant of het Medium last heeft van een internet storing en alles loopt vast kan het gebeuren dat de minuten van de klant naar het Medium toe gaan waar de klant op dat moment mee aan het chatten is. Het Medium kan doormiddel van de klok stop te zetten de klant een consult geven voor de minuten die verloren zijn gegaan.

F) Als u een klacht heb over een Medium, mail dan de naam en waar de klacht over gaat. Anders kunnen wij helaas de klacht niet in behandeling nemen.

G) Als er iets verkeerd gaat met het chatten of minuten mail dan altijd met het juiste e-mail adres waarmee u inlogt en de naam van het Medium waar u op dat moment mee aan het chatten was.

H) Let op: U kunt alleen credits gebruiken om te chatten die ingekocht zijn via deze chatwebsite!
I) Wilt u het account verwijderen? Als u ingelogd bent ziet u rechtsboven een tandwieltje. Klik deze aan en scroll naar beneden. U ziet dan een link waarop staat: account verwijderen!

J) Vragen die op deze pagina al beantwoord zijn worden niet via een mail nogmaals beantwoord!

K) Als u credits koopt dan accepteert u de algemene voorwaarden!

U kunt simpel en snel in contact komen met uw Medium naar keuze:

1. Maak gratis een account aan.
2. Kies uw beschikbare Medium.
3. Maak een keuze uit onze voordelige credits aanbieding.

Om u goed voor te bereiden op een paranormale chatsessie is het aan te raden om de vragen die u wilt stellen op te schrijven. Meestal krijgt het chatmedium waar u mee chat direct informatie door over u en zal de sessie in harmonie verlopen. Er dient wel met respect van beide kanten gechat te worden! Als een chat sessie over wat anders gaat dan deze bedoeld is, zal het Medium per direct de chatsessie stopzetten en desnoods de persoon blokkeren!
Succes met de chat sessie van Zielenchat!

Hoe werkt de chat?

Chatten doet u snel en gemakkelijk via computer, tablet en smartphone!
Om te kunnen chatten, voert u de stappen hierboven uit: Registreer uzelf, koop online credits en zoek het Medium uit die bij u past. Vervolgens kan u op de pagina kiezen voor "chatten". De chat wordt gelijk gestart en u kunt ongestoord chatten met uw Medium.
Tijdens het chatten is het ook mogelijk om afbeeldingen te delen. Het Medium moet hiertoe toestemming geven (klik op de "foto uploaden" knop of vraag toestemming aan het Medium). U kunt zo een foto delen voor foto reading en het Medium kan bijpassend beeldmateriaal met u delen die passen bij uw consult.
Na de chat is het mogelijk om op uw persoonlijke pagina de chat geschiedenis terug te lezen (en te verwijderen).

E-mail consult / Foto reading?


Ook voor een betaalbaar e-mail/foto consult bent u bij Zielenchat aan het juiste adres.
Mediums van Zielenchat zijn gespecialiseerd in het lezen van foto's, en beantwoorden van vragen via de e-mail.
Indien u besluit om een e-mail consult aan te vragen, lees dan eerst de profielen van de Mediums die aangesloten zijn op Zielenchat goed door. Zodat u het juiste Medium voor uw vragen kunt consulteren.
Waarom een e-mail consult?
Als u een dringende vraag heeft, maar geen tijd heeft om in de chat te komen, is het e-mail consult uitermate geschikt. Deze kunt u op een later tijdstip ook nog eens rustig doorlezen.

Welke informatie heeft het Medium van u nodig?


Uw naam en geboorte datum. Stelt u vragen over andere mensen, dan graag ook hun gegevens en/of foto.
Voor slechts 25 credits mag u tot en met 3 vragen stellen en naar behoefte een foto mailen naar het Medium. Als er meer dan 3 vragen gesteld worden, dan worden de overige vragen niet beantwoord.
Na het betalen van het e-mail consult, zal het Medium deze binnen 3 werkdagen beantwoorden.
Houd er rekening mee dat ieder Medium zijn eigen werkwijze heeft. De e-mail consulten zijn bedoeld voor inzichten en antwoorden. Zodat u weer verder kunt met uw leven. Ze zijn bedoeld als een duwtje in de juiste richting.

Mocht u nog vragen hebben, na het e-mail consult, dan adviseren wij u om in de chat verder te praten met het Medium. Uiteraard is een vervolg e-mail consult ook mogelijk.

Telefonisch consult.

Voor u is het ook mogelijk om een telefonisch consult aan te gaan met uw Medium. Klik op een profiel en bel met het creditsnummer. Uw creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

We helpen u graag,

Lichtgroet, Team Zielenchat.nl
 

 

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten