HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Het decembergevoel

Nog een paar dagen en we zitten in de maand december. Een maand van genieten, uitrusten, verbinden, cadeautjes, maar ook stress, eenzaamheid, overpeinzing, verandering.

Wat voor de een de meest fantastische maand van het jaar kan zijn en zich al lange tijd verheugt het huis weer in kerstsfeer te brengen en al dagenlang bezig is met het opstellen van de diverse kerstmenu's, en niet kan wachten de inkopen te doen en alles klaar te maken, is het voor de ander de maand der verschrikking.

Zo hebben we allemaal een bepaald gevoel bij de decembermaand. Zit je nog met kids in een leeftijd dat ze in de Sint geloven, ben je zowel aan het begin als aan het einde van de decembermaand een druk baasje. Kinderen genieten van het Sinterklaasfeest en de Kerst, zeker als het gezin harmonieus bij elkaar is, dat is het genieten dubbelop. Vrienden en familie over de vloer of bij op bezoek. De warmte voelen van en voor elkaar.

Er is ook een andere kant aan de medaille en dat zijn diegenen die wellicht weten dat ze hun laatste kerst vieren, ik heb een kennis die daar zeer van doordrongen is. Dat zijn dan hele heftige dagen. Of iemand waarvan net de relatie is geëindigd en compleet op zichzelf is aangewezen en aan kerst niet wilt denken. Of diegenen die in de decembermaand een groot gevoel van leegte en eenzaamheid ervaren. Ook dit decembergevoel is er en moeten we niet onderschatten.

Gelukkig zijn er mensen die iets over hebben voor hun medemens en dit komt vaak tot uiting in de maand december, om diegenen die het zwaar hebben, ook even te laten proeven van het decembergevoel. En toch, diegenen die het zwaar hebben, die willen graag een luisterend oor, willen met iemand kunnen praten, van gedachten wisselen en gelukkig zijn hier mensen voor, mediums, astrologen, paragnosten, healers, lifecoaches die bereikbaar zijn elke dag weer, maar zeker ook tijdens de decembermaand. Blijf dus niet zitten met een rotgevoel. Je kunt altijd chatten op www.zielenchat.nl met een liefdevol persoon die naar je luistert, openstaat voor je verhaal, want december is ook de maand van bezinning, van terugkijken naar en hoe fijn is het dan niet om dat te kunnen delen met iemand die anoniem is. Die jou niet kent, maar wel onbevangen, zonder oordeel naar jou luistert.

Op www.zielenchat.nl realiseren ze zich maar al te goed dat wij de mens moeilijke tijden meemaken en de maand december wel eens dubbel moeilijk kan wegen. Zoek dan ondersteuning en dat kan 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Voel je je eenzaam? Verloren, in de steek gelaten? Schroom dan niet om eens te chatten met een van de consulenten van www.zielenchat.nl Ze zitten voor je klaar om jou door de decembermaand heen te slepen. Jouw ziel verdient ook aandacht en als je die niet krijgt, zoek dan zelf de benodigde aandacht op door jezelf te trakteren op een chat.

Want zonder aandacht kan een mens niet, zeker niet in de maand december. Dan kunnen we ons al snel verliezen in gedachten, waarbij pijn en verdriet ons kan tarten. Omdat we liever de kerst hadden doorgebracht met een verloren dierbare, of met die partner die je nu net in de maand november heeft verlaten. Of omdat je met je familie geen fijn contact hebt, maar je er wel mee zit dat jullie niet bij elkaar komen om samen Kerst te vieren. Zo kunnen allerlei gedachten de revue passeren, waardoor jij niet lekker in je vel zit. Dan is aandacht van iemand een heel mooi medicijn. Jij kunt die aandacht krijgen van mensen die jou, ondanks dat ze jou niet kennen, een zeer warm hart toedragen.

Heb je niemand om mee van gedachten te wisselen en toch behoefte aan een gesprek om je door de donkere dagen heen te slepen? De mediums en paragnosten van www.zielenchat.nl staan voor je klaar. Liefdevolle groet zielenchat.nl
 

Datum: 28-11-'18

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten