HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Hallo Lieve mensen mijn naam is Medium ziener Nancy .

Ik wist als kind al dat ik zoals ze dat zeggen, dat ik met een sluier geboren was. Al snel kwam ik erachter dat ik Helderziend was

ik zag verschijningen wat andere niet zagen. Ook droomde ik visioenen van dingen wat nog stonden te gebeuren, en zag ik beelden van mensen om mij heen.
Als kind weet je niet goed wat dit in houdt maar heb gaande weg mijn pad gevolgd, en heb vele inzichten gekregen hierin en zeer veel mooie ervaringen opgedaan.

Daarbij kwam ook mijn dat ik Heldervoelend ben en heel sterk emoties kan aanvoelen bij mensen en hun energie kan uitlezen van levend of overleden mensen en dieren. Dit geeft voor vele mensen een zeer mooi en warm gevoel nog een boodschap te ontvangen van hun dierbaren. Maar ook voor hun zelf daar waar mensen op vastzitten, ze handvaten te geven en inzicht om verder te kunnen gaan.
Door middel van mijn Helderhorendheid hoor ik duidelijk de boodschappen van mijn gids wat belangrijk is om door te geven, zodat diegene waar de boodschap voor is verder kan, maar ook rust ontvangt.
Mijn Helderruikend vermogen is ook sterkt ontwikkeld dit gaat altijd samen met alle andere zintuigen. Een voorbeeld is dat bepaalde dingen zoals, favoriet eten, sigaretten, parfum krijg ik vaker te ruiken . Dit zintuig gaat bij mij samen met Helderproeven.
Ik ben ontzettend dankbaar voor mijn gave en voel mij gezegend om zoveel mogelijk mensen te helpen en te voorzien van een boodschap.
Ik altijd al zeer begaand met mensen om ze te helpen door middel van mijn gaven. Ik heet iedereen daarom van harte welkom op de www.zielenchat.nl.
Met veel liefde, kracht en licht tot snel.

Nancy
 

Datum: 04-02-'18

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten