HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Goede voornemens

Met het nieuwe jaar voor de deur, halen we de goede voornemens weer van stal. De een wil gaan stoppen met roken,

de ander wil afvallen en even zoveel voornemens zijn er. Vol goede moed gaan we van start, maar na de maand januari blijkt dat meer dan de helft het niet heeft volgehouden en terug is gevallen in zijn oude patronen en gewoontes. Veranderen van gedrag en gewoontes is en blijft moeilijk.

Wel is het zo, dat veranderen van ons eigen gedrag, we slordig mee omgaan, we snel weer in ons oude patroon vervallen, maar als we van een ander verlangen de dingen anders te doen, dan accepteren we slordig gedrag daar niet in. Die moet het direct goed doen. Is wel enigszins hypocriet van de mens.

Stel voor, jij hebt jezelf voorgenomen vanaf het nieuwe jaar toch echt anders in het leven te willen gaan staan en je wilt niet terugvallen. Dan staan er voor jou hulptroepen klaar in de vorm van online coaches, counselors, mediums, astrologen en paragnosten. Zij kunnen jou helpen en ondersteunen je goals en je goede voornemens voor elkaar te gaan krijgen.

Deze kanjers vind je op www.zielenchat.nl Op deze website kun je chatten met een top consulent van jouw keuze. Iemand die op de achtergrond jou gaat helpen je goede voornemens van 2019 te realiseren. Zo sta je er niet alleen voor. Heb je hulp binnen handbereik.

Jij bepaalt je goals en deelt deze met een van de consulenten en samen werken jullie er aan, dat jij eindelijk stopt met roken. Dat je verlost raakt van die extra kilo's. Dat je start met een leven waarin jij op de eerste plaats staat. Dat je samen met de consulent werkt aan eigenliefde. Dat je je relatie weer nieuw leven inblaast.

De top consulenten van www.zielenchat.nl helpen je hier heel graag mee. Ze zijn er niet alleen om de toekomst te voorspellen, de consulenten hebben veel meer in hun mars. Jarenlange levenservaring en werkzaam als ervaringsdeskundige zijn zij op deze spirituele website beland. Omdat ze zelf heel goed weten hoe moeilijk het is om je eigen goals in het leven te verwezenlijken.

Zo heb je elke week een chatmoment en voor dat je het in de gaten hebt, heb jij je doel bereikt. Chatten met een medium of paragnost is in de huidige tijd heel normaal geworden. We willen onszelf allemaal in het spirituele ontwikkelen. Want dat er meer is dan dat we weten, staat vast. En op een spirituele chatlijn weten ze dat als geen ander. Hebben ze lijntjes met boven, kunnen ze helderzien en helderweten. En gebruiken ze deze gaven om jou door een zware tijd heen te slepen.

Jouw ziel verdient het beste. Jouw ziel is jouw kern en hoe fijn is het niet als jij jouw kern liefdevol kan omarmen. Dat je voor jouw ziel heel goed zorgt vanuit eigenliefde, vanuit respect voor jezelf. Zo ontwikkel jij je eigen leven, waarin jij aan je roer staat. Je ziel het middelpunt is en jouw ziel jou boodschappen gaat doorgeven wat wel en niet goed is voor jou.

Op www.zielenchat.nl weten ze dit als geen ander. Ze zijn allen gescreend, ze zijn betrouwbaar en eerlijk. Het is een spiritueel en paranormaal internet platform, waarbij alleen maar zuivere mediums en paragnosten mogen werken.

Gun jezelf een chatmoment en laat dit een wekelijks terugkerend moment worden. Zo groei je met jezelf naar een fijn en gezond leven. Laat je negativiteit achter je, waardoor de relatie met jezelf een boost krijgt, maar ook zeker relaties met anderen voortaan op een plezierige manier verlopen.

Zet je goede voornemens om in daden en resultaat en kies voor ondersteuning via de chat van www.zielenchat.nl 
 

Datum: 26-11-'18

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten