HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Blog

Uitleg over de Chakra’s door Medium Dely

Wat zijn chakra’s: In je lichaam heb je zeven belangrijke energiecentra. Chakra is een woord dat uit het Sanskriet komt en betekent letterlijk 'wiel'. Een chakra kan je je daarom voorstellen als een draaikolk die energie door je lichaam laat stromen, of in andere woorden, een 'draaiend wiel van energie'.

Medium Esma over energieën.

Hallo lieve mensen, Ik wil graag een stukje schrijven over energieën. Je hebt negatieve energieën en positieve energieën.

Engelen en Aartsengelen, Gidsen en Geesten

Een engel is een lichtwezen en komt in pure energie en liefde naar je toe. Al voor je geboren bent heb je engelen bij je en gedurende je leven op aarde is het een komen en gaan van deze liefdevolle wezens. Engelen brengen steun, troost en boodschappen op je (levens) pad.

Hoe ik mij ontwikkeld heb m.b.t. mijn Paranormale Gaven.

Sinds mijn vroege kindertijd zie en hoor ik al dingen die vele anderen niet zien of horen. Ook vertellen mij allerlei geuren die ik bij readings ruik een verhaal. In mijn jeugd en latere jaren ben ik die gaven gaan ontwikkelen en heb goede begeleiding gezocht

Hallo Lieve mensen mijn naam is Medium ziener Nancy .

Ik wist als kind al dat ik zoals ze dat zeggen, dat ik met een sluier geboren was. Al snel kwam ik erachter dat ik Helderziend was


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten