HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Blog

MEDIUM NANCY OVER HET ZESDE ZINTUIG.

Deze Blog gaat over dat iedereen een zesde zintuig heeft ik wil hier in deze blog wat erover uitleggen.

BLOG MEDIUM NANCY OVER JE BESCHERMERS.

Wees dankbaar voor alles, in alles zit een teken of boodschap. Bij veel mensen gebeuren er heel veel trieste dingen in het leven.

Jezelf beschermen door Medium Dely

Hoe bescherm je, jezelf tegen negatieve energieën, maar ook jezelf beschermen tegen gevoelens en emoties van anderen?

Blog over Engelengetallen

Hallo allemaal! Vandaag wil ik het met jullie over het gebruik van Engelen getallen hebben, vraag je je wel eens af waarom

Blog over Edelstenen

Graag wil ik een korte uitleg geven over enkele edelstenen en hun werking en de Engelen die erbij horen. Iedere steen heeft namelijk binding

Uitleg Foto Lezen Door Medium Dely.

Wat is foto lezen nu precies. Dat wil ik jullie graag gaan uitleggen zodat jullie het (nog) beter begrijpen, weten hoe het in zijn werk gaat en wat mijn collega’s en ik voor jullie daarin kunnen betekenen.

Uitleg over de Chakra’s door Medium Dely

Wat zijn chakra’s: In je lichaam heb je zeven belangrijke energiecentra. Chakra is een woord dat uit het Sanskriet komt en betekent letterlijk 'wiel'. Een chakra kan je je daarom voorstellen als een draaikolk die energie door je lichaam laat stromen, of in andere woorden, een 'draaiend wiel van energie'.

Medium Esma over energieën.

Hallo lieve mensen, Ik wil graag een stukje schrijven over energieën. Je hebt negatieve energieën en positieve energieën.

Engelen en Aartsengelen, Gidsen en Geesten

Een engel is een lichtwezen en komt in pure energie en liefde naar je toe. Al voor je geboren bent heb je engelen bij je en gedurende je leven op aarde is het een komen en gaan van deze liefdevolle wezens. Engelen brengen steun, troost en boodschappen op je (levens) pad.


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten