HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Blog

Blog Door Medium Marlies.

Wat zijn de voordelen van een Reiki op afstand behandeling? Reiki op afstand heeft dezelfde voordelen als een normale Reiki behandeling in de praktijk. De behandeling helpt op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied.

Blog Door Medium Marlies

Hoe kunnen geblokkeerde chakra’s je ziek maken? Chakra’s zijn energiecentra die zich in het energetisch lichaam van elk mens bevinden. Het zijn openingen waar levensenergie doorheen stroomt van en naar onze aura, het energieveld om ons heen.

Door Medium Petra.

5 Manieren om je huis Energetisch te reinigen. Je huis energetisch reinigen is iets wat iedereen kan leren. En zeker voor plekken waar in principe niets aan de hand is, maar die alleen het energetische equivalent van stoffig worden is het prima te doen met wat eenvoudige middelen.

Kunnen voorspellingen veranderen.

Soms tijdens een gesprek moeten we weleens iets vertellen wat iemand niet leuk vindt en eigenlijk dus ook niet wil horen. Dan hoor ik ze denken of we het niet fout hebben of dat het misschien kan veranderen.

Aartsengel Sandalphon

Aartsengel Sandalphon. Toch wil ik graag een stukje schrijven over Aartsengel Sandalphon, hij is voor mij nog specialer dan alle andere mooie en geweldige engelen omdat hij mijn Bescherm Engel is mijn hele leven lang.

Overleden dierbaren los te laten!

Waarom is het belangrijk onze overleden dierbaren los te laten! Natuurlijk willen we niemand missen van onze overleden dierbare maar dat is gewoon het leven dat we soms iemand moeten laten gaan. Dit kan een overleden iemand zijn of een overleden dier. Maar waarom is het nu zo belangrijk om onze overleden dierbaren los te laten.

Houd je bij de feiten

Ooit eens een dag bijgewoond waarin we werden getraind ons bij de feiten te houden. Wat heb ik een hoop geleerd deze dag.

Triomfalisme

Er zijn van die woorden die voorbijkomen en je triggeren. Eén daarvan ligt al lange tijd hier op mijn bureau en elke dag zie ik dat woord.

Het decembergevoel

Nog een paar dagen en we zitten in de maand december. Een maand van genieten, uitrusten, verbinden, cadeautjes, maar ook stress, eenzaamheid, overpeinzing, verandering.


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten