HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Blog

Kunnen voorspellingen veranderen.

Soms tijdens een gesprek moeten we weleens iets vertellen wat iemand niet leuk vindt en eigenlijk dus ook niet wil horen. Dan hoor ik ze denken of we het niet fout hebben of dat het misschien kan veranderen.

Aartsengel Sandalphon

Aartsengel Sandalphon. Toch wil ik graag een stukje schrijven over Aartsengel Sandalphon, hij is voor mij nog specialer dan alle andere mooie en geweldige engelen omdat hij mijn Bescherm Engel is mijn hele leven lang.

Overleden dierbaren los te laten!

Waarom is het belangrijk onze overleden dierbaren los te laten! Natuurlijk willen we niemand missen van onze overleden dierbare maar dat is gewoon het leven dat we soms iemand moeten laten gaan. Dit kan een overleden iemand zijn of een overleden dier. Maar waarom is het nu zo belangrijk om onze overleden dierbaren los te laten.

Houd je bij de feiten

Ooit eens een dag bijgewoond waarin we werden getraind ons bij de feiten te houden. Wat heb ik een hoop geleerd deze dag.

Triomfalisme

Er zijn van die woorden die voorbijkomen en je triggeren. Eén daarvan ligt al lange tijd hier op mijn bureau en elke dag zie ik dat woord.

Het decembergevoel

Nog een paar dagen en we zitten in de maand december. Een maand van genieten, uitrusten, verbinden, cadeautjes, maar ook stress, eenzaamheid, overpeinzing, verandering.

Lijdend voorwerp

Lijdend voorwerp. Als mens leiden en lijden we. De ene keer staan we als een leider van ons eigen leven. Het andere moment kan het leven ineens

Goede voornemens

Met het nieuwe jaar voor de deur, halen we de goede voornemens weer van stal. De een wil gaan stoppen met roken,

Creatief zijn en spiritualiteit

Creatief zijn en spiritualiteit. Wat heeft creatief zijn met spiritualiteit te maken. Nou eigenlijk een heleboel, door je creativiteit uit te oefenen maak je je hoofd leeg, maar met en door je eigen creaties krijg je boodschappen binnen die op dat moment er vooral toe doen. Je hoeft ze niet meteen te begrijpen


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten