Blog over Edelstenen

Graag wil ik een korte uitleg geven over enkele edelstenen en hun werking en de Engelen die erbij horen. Iedere steen heeft namelijk binding

met een bepaalde Engel hetzij door de kleuren oftewel door de werking die van de steen uit gaat .De stenen werken op de Chakra’s en van daaruit op alle 7 lagen van je aura .Bij bepaalde fases in je leven zijn er dus verschillende stenen die je kunnen ondersteunen met alles waar je mee bezig bent of wat je doormaakt.

Ook gezondheidsklachten kunnen verlicht of genezen worden door naast je medische pad of je alternatieve gezondheid pad de genezing te verbeteren.
Alle informatie over andere stenen en de bijbehorende Engelen zijn terug te vinden op het internet.

Allereerst de Amethist: Bijbehorende Engel is Aartsengel Michaël, hij kan je helpen om negatieve energie te verwijderen en angsten op te lossen.
Ook kun je hem aanroepen voor het doorsnijden van etherische koorden naar personen, situaties en negatieve energie. Zodat dingen mogen worden opgelost en verbeterd. Deze steen is een uitstekend meditatie werktuig dat de ontwikkeling van paranormale vermogens versterkt. Gezondheidsverbetering: helpt bij slaapproblemen, verlicht of verminderd migraine, is een hulp bij stoppen met roken en andere verslavingen, versterkt helderziendheid, helpt bij diabetesklachten, helpt innerlijke rust te verbeteren.

Labradoriet of Spectroliet vertegenwoordigt de sterrentempel het helpt je je levensbestemming te ontdekken en biedt een heldere innerlijke waarneming. Deze steen is dan ook uitermate geschikt voor lichtwerkers. Aartsengelen Haniël ,Michaël en Raziël zijn verbonden aan deze stenen. Rugklachten verminderen bij gebruik van deze stenen. In het volgende blog meer uitleg over de stenen. Wil je er meer over weten? Dan ben je welkom in een gesprek met mij hier op www.zielenchat.nl