HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Blog Door Medium Marlies.

Wat zijn de voordelen van een Reiki op afstand behandeling? Reiki op afstand heeft dezelfde voordelen als een normale Reiki behandeling in de praktijk. De behandeling helpt op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied.

Het voordeel van Reiki op afstand is dat jij geen reistijd hebt en dat de behandeling ook mogelijk is als jij door beperkingen niet in staat bent om te reizen.
De behandeling helpt ook heel goed in spannende situaties zoals examens, sollicitatiegesprekken enzovoort. Reiki laat jou op dat ene belangrijke moment in je eigen kracht staan, zodat je meer succes kan behalen!
Op lichamelijk gebied helpt Reiki o.a. met het activeren van het immuunsysteem, pijnvermindering en het aanspreken van jouw zelfgenezend vermogen;
Op emotioneel gebied helpt Reiki o.a. met het opheffen van blokkades, ontspannen en meer levensvreugde;
Op mentaal gebied helpt Reiki o.a. om minder stress te ervaren, negatieve denkpatronen los te laten en jouw talenten beter te ontwikkelen.
Hoeveel Reiki op afstand behandelingen heb ik nodig?
Mijn advies is dat je in de 1e week 3 behandelingen volgt, in de 2de week 2 behandelingen en in de 3de week 1 behandeling. Daarna kan je zo vaak als jij wilt een Reiki op afstand behandeling doen. Het is aan jou. Jij bepaalt wat je wilt genezen en waar je energie voor nodig hebt. Dat betekent dat jij ook bepaald hoeveel behandelingen jij wilt. Wil jij bijvoorbeeld eenmalig een Reiki op afstand behandeling voor een bepaalde situatie, ook dat kan. Ik geef alleen advies op basis van mijn ervaring.
Wil je er meer over weten?
Ben je welkom op de chat.

Lichtgroet, Medium Marlies. 

Datum: 15-07-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten