HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Algemene voorwaarden

1.) Door het gebruik van deze service gaat de klant akkoord met de algemene voorwaarden.
2.) Chatten en bellen van klant, terwijl de consulent offline /online is of in gesprek, is een vrijwillige keuze van de klant en valt ook onder nr: 3.
3.) Terugbetaling, teruggave en vergoedingen zijn uitgesloten!
4.) Voor een bel en chat consult wordt betaald. Het betreffende tarief staat op de website vermeld.
5.) Personen onder 16 jaar zijn van het gebruik van deze dienst uitgesloten!
6.) Het consult wordt ingevuld naar eigen goeddunken en inzicht van het Medium. Een consult dat tijdens een bel en chat door een consulent wordt gegeven is van geheel vrijblijvende aard. “Niet toegestaan Tijdens een gesprek fondsen te werven voor het ten uitvoer brengen van* rituelen*”
7.) Het is niet toegestaan medische uitspraken/adviezen aan de klant te verstrekken. Het Medium is aansprakelijk voor alle schade die voorkomt uit het geven van medische adviezen of doen van medische uitspraken!
8.) Zielenchat is geen branche, vereniging, geen opdrachtgever, maar een dienst en een netwerk voor Mediums!
9.) Al onze bel en chat adviseurs zijn professionele mensen, met een ruime levenservaring.
10.) Zielenchat kan niet aansprakelijk worden gesteld voor therapeutische consulten, adviezen, healing/magnetiseren op afstand en andere diensten, die door adviseurs of consulenten gegeven worden. Zielenchat is niet verantwoordelijk voor de teksten, foto's en plaatjes die te vinden/zien zijn op het profiel/blog van het Medium en/of de daaruit voorkomende directe dan wel indirecte schade.
11.) Zielenchat biedt enkel een faciliteit aan waarmee klant (bel/chat) contact kan leggen met een Medium. De Mediums waarmee u kunt bellen en chatten zijn niet in loondienst bij ons! Onze Mediums werken allemaal op zelfstandige en onafhankelijke basis op onze lijn!
12.) Klanten chatten/bellen op eigen verantwoording met een Medium. Klanten zijn zelf verantwoordelijk voor het chat/bel-gesprek!


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten