HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Aartsengel Sandalphon

Aartsengel Sandalphon. Toch wil ik graag een stukje schrijven over Aartsengel Sandalphon, hij is voor mij nog specialer dan alle andere mooie en geweldige engelen omdat hij mijn Bescherm Engel is mijn hele leven lang.

Aartsengel Sandalphon. Toch wil ik graag een stukje schrijven over Aartsengel Sandalphon, hij is voor mij nog specialer dan alle andere mooie en geweldige engelen omdat hij mijn Bescherm Engel is mijn hele leven lang.
Net als bij de andere engelen kan ik hem alles vragen, en hoe specifieker ik vraag hoe beter hij als het ware antwoord geeft. Ik vraag hem zelf eigenlijk altijd alles soms verwijst hij me naar 1 van de andere engelen, om het effectiever van kracht te laten zijn maar in de meeste gevallen kan hij me overal mee helpen.
Wat vraag ik zoal aan hem?
Nou bijvoorbeeld om een gesprek goed en positief te laten verlopen in mijn voordeel. Voor een parkeerplaats, voor hulp met een bepaald iemand of iets. Je kunt het zo gek niet bedenken en ik vraag het hem.

Aartsengel Sandalphon is net als Metatron een van de weinige engelen die aards zijn geweest daarmee bedoel ik mens. Velen denken dat alleen hun 2 een aards leven hebben gehad, maar inmiddels is bijvoorbeeld moeder Theresia erbij gekomen. En zullen er hopelijk nog veel aardse mensen volgen die mogen uitgroeien tot mooie beschermengel. Dat wordt je natuurlijk niet vanzelf. Een betere mooiere wereld begint ook bij onszelf. Het kan voorkomen dat het ene moment je ziet dat hij Sandalphon wordt genoemd en het andere moment Sandalfon. Het is beide hetzelfde alleen schrijven sommige het gewoon op hoe je het zegt. Sandalphon was als levende de profeet Elijah. Iedere Aartsengel heeft een bepaalde specialiteit als het ware Aartsengel Sandalphon werkt graag met muziek maar hij is ook de engel van de voorspoed. Buiten dat houdt Aartsengel Sandalphon zich ook heel veel bezig met de aarde en de natuur in samenwerking met Aartsengel Uriel, ja zeker ook Aartsengelen werken samen, wat is er nu mooier en beter om je krachten te bundelen om samen een nog groter bereik te krijgen. Nu jullie weten dat hij zich ook veel bezighoudt met de natuur en de aarde is het zeker niet gek dat zijn kleur in de regenboog de kleur groen/blauw is. En zoals wij dat benoemen turquoise

Aartsengel Sandalphon weet als geen ander hoe we ons voelen en brengt daardoor onze gebeden rechtstreeks omhoog bij de schepper. Hij helpt ons om ons te aarden en weer met beide benen op de grond te staan. Hij helpt je met je spiritualiteit om daarmee te groeien en het te gebruiken in je dagelijkse bezigheden en je dagelijkse leven. Natuurlijk zijn er heel veel verschillende dingen te lezen over Aartsengelen en Aartsengel Sandalphon, veel komt overeen met wat andere hebben geschreven, maar toch zijn heel veel geschreven stukken uniek, waarom nou omdat we allemaal anders in het leven staan, we interpreteren dingen anders die we te horen krijgen van de Aartsengelen en we horen op de momenten ook die dingen die voor ons en onze omgeving op dat moment het meest van belang zijn. Ik wil jullie dus eigenlijk duidelijk maken dat iedereen een aparte onderliggende boodschap heeft opgeschreven, en op het juiste moment in je leven begrijp je die ene boodschap. De boodschap kan ook voor iedereen anders zijn.

De boodschap die zeker weten hier staat is dat je de engelen welke dan ook, (dit kan ook in het algemeen) alles kunt vragen, het wil niet zeggen dat je het ook terug krijgt zoals je het vraagt, ze proberen dat wel mits het van belang is. Dus als je vraagt dat je de lotto wint kan ik je verzekeren dat ze dit niet zullen verwezenlijken, omdat het niet van belang is. Aartsengelen zijn in tegenstelling tot sommige mensen allesbehalve materialistisch, ze zullen ervoor zorgen dat je auto gemaakt wordt of dat er geld voor vrij komt mits er geen andere oplossing is. Ze zullen ervoor zorgen dat je genoeg te eten hebt. Als je erom vraagt. Je moet natuurlijk niet denken dat alles uit de lucht komt vallen maar ze sturen je hoe je alles voor elkaar kunt krijgen. Je zult er altijd iets voor moeten doen. Hetgeen wat je zeker moet doen is bij alles wat je vraagt ze bedanken, maar er ook echt dankbaar voor zijn. Ik sluit iedere vraag die ik stel aan De aartsengelen en of Aartsengel Sandalphon af met dank u wel voor uw liefde, hulp, licht en kracht. Dit doe ik ook als afsluiter van iedere blog zoals jullie wel gemerkt hebben. Dit is een van de dingen die ik heb geleerd echt oprecht dankbaar te zijn.

En de dankbaarheid over te brengen. Ook het overbrengen van levenslessen aan andere mensen en ze bewust te maken van de mooie engelen behoort daarbij. Dus vraag ze om hulp want als je niet vraagt kunnen ze niet helpen. En vertel het door. Deel je eigen ervaringen met mensen en zo komt er een domino-effect van het leren over engelen.

Heel veel liefde, hulp, licht en kracht.
 

Datum: 04-01-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten